23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Agora'da

22-23 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek olan çocuk kulübü ve sosis balon etkinlikleri ve 23 Nisan günü İtü Geliştirme Vakfı Okullarının 23 Nisan Korosu Agora Alışveriş Merkezi’nde coşkuyla kutlanacak.

  • 0
  • 1.097
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Agora'da
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Agora Alışveriş Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını birbirinden güzel etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor. 22-23 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek olan çocuk kulübü ve sosis balon etkinlikleri ve 23 Nisan günü İtü Geliştirme Vakfı Okullarının 23 Nisan Korosu Agora Alışveriş Merkezi’nde coşkuyla kutlanacak.
 
23 Nisan’da Çocuklar Agora Alışveriş Merkezi’nde Birbirinden Güzel Gösterileri Sergileyecek…
 Agora Alışveriş Merkezi’nde 23 Nisan Çocuk Bayramı İtü Geliştirme Vakfı Okulları öğrencilerinin katılımları ile gerçekleşecek. İlkokul 3. sınıf öğrencilerinden oluşan 60 kişilik koro 23 Nisan coşkusunu doya doya yaşatacaklar. 23 Nisan Şarkısı, İzmir Marşı, Hayat Bayram Olsa ve İtü marşını seslendirecek olan minikler aileleri ile eğlenceli ve heyecanlı anlar yaşayacaklar. İtü Geliştirme Vakfı Okullarının gerçekleştireceği etkinlik saat 13.30 da A blok etkinlik alanında gerçekleşecek.
 
“Atatürk ve Çocuk Sergisi” Agora Alışveriş Merkezi’nde
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel 21-30 Nisan tarihleri arasında Hanri Benazus’un kendi koleksiyonundan ‘’Atatürk ve Çocuk Fotoğrafları ‘’ sergisi ziyaretçilerle buluşacak. Atatürk, yaşamı boyunca tüm sevdiklerine hangi yaşta olursa olsun çocuk diye seslenirdi. Çünkü onun hayatında çocuk sevgi demekti. Bu yüzdende 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çocuklara armağan etmiştir. Atatürk ve Çocuk Fotoğrafları sergisi B blok Sergi alanında yer alacak.
 
22-23 Nisan’da Çocuk Kulübü’de Çok Renkli
Çocukların en sevdiği etkinliklerden biri olan yüz boyama, sosis balon etkinlikleri 22 - 23 Nisan tarihlerinde 14:00- 18:00 saatleri arasında Agora Alışveriş Merkezi B blok etkinlik alanında minik ziyaretçileri bekliyor. Her hafta sonu gerçekleşen Çocuk Kulübü etkinliklerinde 22 Nisan Cumartesi 14.00/ 15.30’da Renkli Taşlar ile Taş Boyama Atölyesi ve 23 Nisan Pazar ‘’23 Nisan temalı Hepimiz el ele  Mandala Çalışması’’ ile çocuklar 23 Nisan etkinliklerinin tadını çıkaracak.
 
23 Nisan’da Çocuklar Agora’da Keyifli Saatler Geçirecek…
23 Nisan’da Agora Sinemaları’nda; Şirinler ve Maşa ile Koca Ayı filmleri minik ziyaretçileri bekliyor. Ayrıca, Agora Eğlence Merkezi’ndeki birbirinden eğlenceli oyuncaklar ile çocuklar keyifli saatler geçirerek, bayram tadında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayacaklar.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv