2440. Bölge Rotaract’ları Sağlıkta Fark yaratmak Üzere Harekete Geçti;

22 Kasım Çarşamba akşamı Ur. 2440. Bölge Rotaract temsilciliği Sağlıkta fark yaratmak üzere konser düzenledi. İzmir Ahmet Adnan Saygun Sanat merkezinde 450 kişilik katılım ile gerçekleştirilen konserde Tranquıllo Chamber orkestrası sahne aldı.

  • 0
  • 560
2440. Bölge Rotaract’ları Sağlıkta Fark yaratmak Üzere Harekete Geçti;
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

22 Kasım Çarşamba akşamı Ur. 2440. Bölge Rotaract temsilciliği Sağlıkta fark yaratmak üzere konser düzenledi. İzmir Ahmet Adnan Saygun Sanat merkezinde 450 kişilik katılım ile gerçekleştirilen konserde Tranquıllo Chamber orkestrası sahne aldı. Hem sahnede hemde hazırlık aşamasında sonuna kadar destek olan aynı zamanda Ur. 2440. Bölge Rotaract temsilciliğinin bir üyesi olan Arpist Rtc. Cansu Çine sağlıkta farkındalık yaratmak bölgemizde yapılacak birçok sağlık konseri için moral ve teşvik olmak amacı ile sahne aldıklarını aktarırken böyle bir organizasyonda bulunmamın büyük mutluluk olduğunu sözlerine ekledi.
Konser organizasyonundan sorumlu Ur 2440. Bölge Kültür Sanat ve Hobi Grupları Koordinatörü Rtc. Ayşe Kanıt Başarılı bir organizasyon geçirmiş olmanın mutluluğu ile tüm katılımcılara teşekkür ederken bu etkinlikte Rotaractlar ile birlikte proje gerçekleştirmekte destek olan Tranquıllo Chamber orkestrası ve Ahmet Adnan Saygun Sanat merkezi yetkililerine teşekkür etti.

Konser sonrası konulmasını yapan Ur 2440. Bölge Rotaract Temsilcisi Rtc. Mehmet Şimşek konuşması sırasında “Sağlıkta eşitsizliği azaltmak veya ortadan kaldırmak etik bir zorunluluktur. İnsanların ölümünden büyük oranda işte bu sosyal adaletsizlik sorumludur. Bireylerin aldığı sağlık hizmetinde daha eşit olduğu toplumların, daha eşitsiz toplumlara göre sağlıklı olduğu gözlenmiştir. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın! İnancı ile milletimizin en iyi sağlık hizmetine layık olduğunu biliyor. Ve önce insan diyerek yolumuza devam ediyoruz. Herkes İçin sağlık, Herkes için eşitlik bu konseri gerçekleştirmekte temel ilkemizdir.” Cümlelerini kaydetmiştir.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Muhsin Ertuğrul Tiyatro Emek Ödülü sahibini buldu

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Arşiv