25'inci Yıla Özel Kampanya

Ev elektroniği, beyaz eşya, ankastre ve küçük ev aletleri sektöründe A'dan Z'ye geniş ürün yelpazesiyle hizmet veren Egemen A.Ş, kuruluşunun 25'inci yılına özel kampanya düzenledi.

  • 0
  • 666
25'inci Yıla Özel Kampanya
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ev elektroniği, beyaz eşya, ankastre ve küçük ev aletleri sektöründe A'dan Z'ye geniş ürün yelpazesiyle hizmet veren Egemen A.Ş, kuruluşunun 25'inci yılına özel kampanya düzenledi.

Samsung, Siemens, Miele ve Electrolux gibi dünya markalarını tek çatı altında sunan Egemen A.Ş, bahar kampanyasıyla, müşterilerine avantajlı fiyatlar sunuyor.

Egemen A.Ş Genel Müdürü Egemen Akşakar, 1992 yılından beri sektörün içinde olduklarını ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan uygulamalarla hizmet verdiklerini söyledi.

Akşakar, Montrö meydanındaki bin 500 metrekarelik merkez mağazanın yanı sıra; Park Bornova'da Samsung Shop ve Karşıyaka Girne Caddesi'ndeki Siemens Shop mağazalarıyla faaliyet gösterdiklerini kaydetti.

Özel Tüketim Vergisinin (ÖTV) ekim ayına kadar uzatılmasıyla birlikte özellikle beyaz eşyalarda tüketiciye cazip seçenekler yarattıklarını belirten Egemen Akşakar, “Kuruluşumuzun 25'inci yılına özel olarak bir bahar kampanyası gerçekleştirdik. Mevcut olan ÖTV indiriminin yanı sıra; biz de kendi özel indirimimizi sunuyoruz. Haziran ayına dek sürecek kampanyada özellikle yeni evlenecek çiftler, evini yenileyenler ve teknoloji meraklıları mağazalarımızda özel fiyatlar bulacaklar. Mağazalarımızın yanı sıra; www.egemende.com adresinden de online satışlarımız devam ediyor” diye konuştu.

Egemen A.Ş'de 32 personelin hizmet verdiğini ve sürekli gelişen teknolojiye ayak uydurmaları için personelin özel eğitimlerden de geçtiği bilgisini veren Akşakar, böylelikle tüm çalışanların satış, pazarlama ve teknik konularda bilgilerini güncel tuttuklarını dile getirdi.

Yıllardır toptan satış gerçekleştiren bir firma olarak elde ettikleri fiyat avantajını en uygun çerçevede müşterilerine sundukları belirten Genel Müdür Egemen Akşakar, dileyenlerin 482 10 10 numaralı telefon ve www.egemende.com adresinden bilgi alabileceklerini sözlerine ekledi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çevreci yatırımlarıyla Avrupa yeşil mutabakata uyumu arttırıyor

Milyonlarca kiraz ağacı ihracat rekoru kırmak için 1 hafta önceden meyvelerini verdi

ultani çekirdeksiz kuru üzümünün ihraç fiyatı dolar bazında yüzde 29 arttı

Hem Gemilerini Hem Filosunu Büyütüyor

Tarımsal üretimin stratejik önemi artıyor

Mart ayında hız kesti

Arşiv