3. Yelken Yarışları Ödülleri Sahiplerini Buldu

İzmir Yamanlar Lions Kulubü tarafından  bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Geleneksel Yelken Yarışları ödülleri sahiplerini buldu.

  • 0
  • 474
3. Yelken Yarışları Ödülleri Sahiplerini Buldu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Yamanlar Lions Kulubü tarafından  bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Geleneksel Yelken Yarışları ödülleri sahiplerini buldu.

Karşıyaka Yelken Kulubünde düzenlenen ödül törenine Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve çok sayıda davetli katıldı. Ödül töreni öncesi Ulusal Down Sendromu Derneği tarafından kısa bir gösteri sunuldu. Yöresel halk oyunlarının yanı sıra, doyasıya eğlenen Down Sendromlu gençlere Başkan Akpınar’da eşlik etti. Başkan Akpınar çocukların fotoğraf çekilme isteklerini de kırmayarak onlarla tek tek fotoğraf çektirdi.

Ödül Töreninde Konuşan Yamanlar Lions Kulübü Başkanı İsmail Orhan “ bu yıl 3’üncüsünü düzenlediğimiz yelken yarışlarında amacımız gençlerimize doğayı, sporu, denizi sevdirmek ve rüzgarla mücadele sayesinde zorluklarla mücadele etmeyi aşılamaktır” dedi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Down Sendromlu çocukların hazırladığı gösteri için eğitmenlerine ve ailelerine teşekkür ederek, “ Karşıyaka Belediyesi olarak bizimde istediğimiz engelli bireylerin toplumdan uzakta değil, toplumun içinde olmasıdır. O çocuklara uzanan her el geleceğe uzanan eldir. Diğer tarafta Lions Kulübü de gençlere sporu sevdirmek için böyle bir etkinlik düzenledi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Karşıyaka Belediyesi olarak gençlerimizin sanatla, sporla, doğayla iç içe büyümesini hedefliyor bu yönde de çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Laser 4,7 Genel, Optimist Genel, Optimist Junior, Laser 4,7 Junior ve Optimist Kızlar kategorilerinde 21 ödül sahiplerini buldu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv