301 Kişiyle Türkiye Haritası

  • 0
  • 578
301 Kişiyle Türkiye Haritası
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Cumhuriyet Haftası, Buca’da coşkulu etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Buca Belediyesi ve Buca Kent Konseyi işbirliği ile düzenlenen kutlamaların son gününde 301 kişiyle Türkiye haritası oluşturuldu. Belediye önünde düzenlenen etkinlikte konuşan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, ”Kritik bir dönemden geçiyoruz. Oynanan oyunlara gelmeden, birbirimize olan sevgi ve saygımızı yitirmeden bu güzel topraklara sahip çıkacağız. Onlara inat Atamıza, bayrağımıza ve vatanımıza sahip çıkacağız” açıklamasında bulundu.

Buca Belediyesi ve Buca Kent Konseyi öncülüğünde düzenlenen Cumhuriyet Haftası etkinlikleri Buca’da şölen havasında devam ediyor. 5. Cumhuriyet Şenliği kapsamında Dernekler ve Sivil Toplum Kuruluşları Belediye binası önünde stant açarak geleneksel el sanatlarını sergiledi. Bucalıların yoğun ilgi gösterdiği kutlamalarda yöresel halk oyunları ve jimnastik gösterileri sergilendi.
Atamıza, bayrağımıza ve vatanımıza sahip çıkacağız

Cumhuriyet Şenliğine katılarak stantları tek tek ziyaret eden Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina törende yaptığı konuşmada, vatandaşları birlik ve beraberliğe çağırdı. Başkan Piriştina, “ Kritik bir dönemden geçiyoruz. Oynanan oyunlara gelmeden, birbirimize olan sevgi ve saygımızı yitirmeden bu güzel topraklara sahip çıkacağız. Onlara inat Atamıza, bayrağımıza ve vatanımıza sahip çıkacağız” dedi.
Cumhuriyet Şenliği 301 gönüllü vatandaş tarafından Buca Belediyesi önünde Türkiye haritası oluşturulmasıyla son buldu.

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Aşkına kostüm şampiyonu

Festivalde muhteşem final

Başkan Tugay'dan İzmir Valisi Elban'a ziyaret

Aytaç Sefiloğlu anıldı

Bayraklı’da 23 Nisan coşkusu

Sendromlu kardeşlerin helikopteri için seferber oldu

Arşiv