35. yıla Derya Uluğ'lu kutlama

Volt Motor Genel Müdürü Hamit Sancak, 1987 yılından günümüze Volt Elektrik Motorları’nın sektörünün öncü markalarından birisi olduğunu söyledi. Sancak, “35 yılın son 11 yılını Saya Grup ile birlikte yürüdük. Saya Grup’un gücünü en iyi şekilde hissettik” dedi.

  • 0
  • 659
35. yıla Derya Uluğ'lu kutlama
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bulunduğu sektörün öncü markası Volt Motor, 35. yılını İzmir Arena’da düzenlenen görkemli bir gece ile kutladı. Gecede Volt Motor Genel Müdürü Av. Hamit Sancak, ilk olarak bobinaj üretimi için kurulan Volt Motor’un, 1987 yılından itibaren monofaze elektrik motoru üretimine başladığını anlattı. Sancak şunları söyledi: “Volt Motor, 1987 yılından itibaren monofaze elektrik motoru ve devamında da trifaze elektrik motoru üretimine başlayarak, elektrik motoru sanayi sektöründeki yerini aldı.
2011 yılında Saya Grup bünyesine katılan Volt Motor, 45.000 metrekarelik üretim alanı ve 800’den fazla çalışanı ile sektörünün öncü markası konumuna geldi. Gerçekleştirdiğimiz teknoloji yatırımları ve AR-GE çalışmaları sonucunda, 56 tip gövdeden, 355 tip gövdeye ve 450 kW güçteki ürün gamına ulaştık. Bugün itibarı ile Volt Motor, Türkiye’nin en büyük elektrik motor üreticilerinden biridir.”
 
SAYA GRUP DEĞER KATTI
Hakan Doğanay’ın sunuculuğunu yaptığı kutlama gecesinde Positive Live Project Grup’unun ardından ünlü sanatçı Derya Uluğ sahne aldı. Geceye Saya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cem Mengi, Volt Motor Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sancak, Pharmactive Teknik Operasyonlar Genel Müdürü Fatih Elay, Saya Grup İnsan Kaynakları Direktörü Kezban Sancak Elay ve Volt Motor Genel Müdürü Hamit Sancak’ın yanı sıra 800 çalışan katıldı. Volt Motor, 35. Yılı kutlaması için çalışanlarına özel sürpriz hediyeler dağıttı.

Volt Motor Genel Müdürü Hamit Sancak, “35 yılın son 11 yılını Saya Grup ile birlikte yürüdük ve Saya Grup’un gücünü en iyi şekilde hissettik. Yapmış olduğumuz yatırımlar hem de organizasyona kattığımız değerler ve sistemler ile birlikte çok büyük bir mesafe kat ettik. Volt Motor olarak çalışan sayısı ve üretim sayıları açısından ileri seviyelere ulaştık.” diye konuştu.
 
ARGE’Sİ İLE ÖNCÜ OLDU
Volt Motor’un, ülkemizde kullanılan elektrik enerjisi tüketimini düşürmek ve enerji verimliliğini arttırmak adına yaptığı öncü AR-GE çalışmalarıyla öne çıktığını vurgulayan Hamit Sancak, “Volt Motor premium enerji seviyesi olan IE3 verim sınıfındaki elektrik motorlarını piyasaya sundu. Super Premium enerji seviyesindeki IE4 ve IE5 motorlarını da kendi AR-GE’si ve kendi patenti ile üretmektedir. Aynı zamanda 2021 yılında Ar-Ge Merkezi olan Volt Motor, uluslararası pazardaki iş birliklerini de sürdürüyor. Ülkemize katkı sağlamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çevreci yatırımlarıyla Avrupa yeşil mutabakata uyumu arttırıyor

Milyonlarca kiraz ağacı ihracat rekoru kırmak için 1 hafta önceden meyvelerini verdi

ultani çekirdeksiz kuru üzümünün ihraç fiyatı dolar bazında yüzde 29 arttı

Hem Gemilerini Hem Filosunu Büyütüyor

Tarımsal üretimin stratejik önemi artıyor

Mart ayında hız kesti

Arşiv