36 yıl sonra bir araya geldiler

İzmir Karşıyaka Mustafa Reşit Paşa İkokulu 1981 yılı mezunları, 36 yıl sonra bir  araya geldi. Mezunlardan Naile Gündüç ve Reyhan Koçyiğit'in girişimleriyle Konak Pier Mezzaluna’da bir araya gelen 16 kişilik arkadaş grubu, ilkokul öğretmenleri Sevinç Caner’le yıllar sonra buluşmanın heyecanını yaşadı.

  • 0
  • 3.022
36 yıl sonra bir araya geldiler
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Karşıyaka Mustafa Reşit Paşa İkokulu 1981 yılı mezunları, 36 yıl sonra bir  araya geldi. Mezunlardan Naile Gündüç ve Reyhan Koçyiğit'in girişimleriyle Konak Pier Mezzaluna’da bir araya gelen 16 kişilik arkadaş grubu, ilkokul öğretmenleri Sevinç Caner’le yıllar sonra buluşmanın heyecanını yaşadı. Öğrencilik yıllarından bu yana bir türlü görüşme fırsatı bulamayan dostların düzenlenen etkinlik için İstanbul, Antalya, Trabzon, Ordu, hatta Cezayir’den yola çıkıp İzmir’de bir araya gelmeleri birbirinden güzel, duygulu sahnelere ev sahipliği yaptı.

Organizasyon’un ev sahiplerinden Reyhan Koçyiğit, Öğretmenlerinden aldıkları o günün hatta bugünün çok ilerisindeki eğitimin kişiliklerine yaptığı katkıyı gözardı edemeyecekleri konusunda tüm arkadaşlarıyla fikir birliği içinde olduklarını ifade etti.
Öğrenciler öğretmenleri için hazırladıkları hediyelerin yanısıra teşekkür plaketi sunarken, anı defterine yazılan mesajlar ile etkinlik ölümsüzleştirildi. Davet için tüm öğrencilerine teşekkür eden Duygulandığı gözlerden kaçmayan öğretmen Sevinç Caner ise, 12-13 yaşlarında geleceğe uğurladığı çocuklarını bir arada görmenin sonsuz mutluluğunu yaşadığını belirterek, başarılarının kendisini çok gururlandırdığını söyledi.  

Mezunlar, buluşmaların gelenekselleştirme kararı alarak yaşadıkları coşkuyla evlerinin yolunu tuttu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv