4 AL 3 ÖDE

  • 0
  • 1.909
Yazı Boyutu:

Avrupa'nın dev elektronik mağazalar zinciri Media Markt’ta, 12 - 22 Temmuz tarihleri arasında beyaz eşya veya küçük ev aleti alışverişinizde  4 al 3 öde  kampanyası sizleri bekliyor!
 
Türkiye’deki 20 mağazası ile, dünya markalarını en kaliteli hizmet, en bol ürün seçeneği ve uygun fiyatlarla müşterilerine sunan Media Markt’ın, evlenecek çiftleri ve beyaz eşyalarını değiştirmek isteyenleri sevindirecek 4 al 3 öde kampanyası başlıyor.
12 - 22 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile Media Markt mağazalarından dört adet beyaz eşya veya küçük ev aleti alan herkes, satın aldığı  dört üründen satış fiyatı en ucuz olan ürüne ücretsiz sahip olabilecek.
Samsung, LG, Kenwood, De’longhi ve daha bir çok dünya markasını tüketicileriyle buluşturan Media Markt, buzdolabından çamaşır makinesine, saç kurutma makinesinden fırına, derin dondurucudan mutfak robotuna, çay ve kahve makinesinden miksere daha bir çok ürün seçeneği ile sizleri bekliyor. 4 al 3 öde kampanyası, tüm Media Markt mağazalarında sadece beyaz eşya ve küçük ev aletlerinde geçerli olacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

23 Nisan'da koltuklar çocuklara emanet

Dünya Türk Doğal Taşını Almaya Geldi

Cennet meyvesi kuru incirde sezonun ilk yarısında ihracat yüzde 21 arttı

Çevreci yatırımlarıyla Avrupa yeşil mutabakata uyumu arttırıyor

Milyonlarca kiraz ağacı ihracat rekoru kırmak için 1 hafta önceden meyvelerini verdi

ultani çekirdeksiz kuru üzümünün ihraç fiyatı dolar bazında yüzde 29 arttı

Arşiv