4 bin aileye bebek çantası

  • 0
  • 639
4 bin aileye bebek çantası
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

“Biz Büyük bir Aileyiz” parolasıyla hizmetlerini sürdüren Karşıyaka Belediyesi, Hoşgeldin Bebek Projesi ile 2015 yılında bebek sahibi olan 4 binden fazla ailenin sevincini paylaştı. Evlere yapılan tebrik ziyaretlerinde ailelere, içinde bebek bakım ürünleri ile anı defteri bulunan çantalar armağan edildi. Başkan Akpınar “Kötü günde olduğu gibi, iyi günde de vatandaşımızın yanındayız” dedi.
 
MUTLULUKLAR ÇOĞALDI
Karşıyaka Belediyesi, “Hoşgeldin Bebek Projesi” ile yeni anne baba olan çiftlerin mutluluğuna mutluluk kattı. Kurulan özel ekiple, 2015 yılı boyunca bebek sevinci yaşayan 4 bin 169 ailenin kapısı çalındı. Sürpriz ziyaretlerde; içerisinde pudra, ıslak mendil, pişik kremi, bebek yağı, sabun ve şampuan gibi çeşitli bakım ürünleri ile özel olarak tasarlanan anı defterinin yer aldığı çantalar armağan edildi.
 
ANNE BABALAR MEMNUN
Aile bütçelerine küçük de olsa katkı sunulan uygulama, Karşıyakalıları da memnun etti. Belediye ekiplerinin evlerine yaptıkları ziyaretleri sevinç ve mutlulukla karşılayan çiçeği burnunda anne ve babalar, “Bu uygulamayla ‘Biz Büyük Bir Aileyiz’ söyleminin gerçekliğini bizlere bir kez daha yaşatan belediyemize teşekkür ediyoruz. Karşıyaka ailesinin bir parçası olmak çok güzel, çok mutlu olduk” dedi. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından sürdürülen projenin 2016 yılında da devam edeceği belirtildi.
 
İYİ GÜNDE, KÖTÜ GÜNDE
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Anne - baba olmanın heyecanını yaşayan çiftlerimizi tebrik etmek, ailemizin yeni fertlerinin ihtiyaçlarına bir nebze de olsa katkıda bulunabilmek için ‘Hoşgeldin Bebek’ projemizi hayata geçirdik. Bu proje kapsamında kurduğumuz ekibimiz, Karşıyakamızda yeni doğan her bebeği ziyaret ediyor, ömür boyu mutluluk ve sağlık dileklerimizi iletiyor. Bugüne kadar binlerce çiftimizin mutluluğunu paylaştık. Bundan sonra da insan odaklı hizmetlerimizle, iyi günde de kötü günde de vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv