4 Bin Aileye Erzak Yardımı

Sosyal yardım hizmetleriyle dar gelirli ailelere her alanda destek sağlayan Karşıyaka Belediyesi, son üç ayda yaklaşık bin adet gıda kolisi dağıttı.

  • 4
  • 2.997
4 Bin Aileye Erzak Yardımı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Sosyal yardım hizmetleriyle dar gelirli ailelere her alanda destek sağlayan Karşıyaka Belediyesi, son üç ayda yaklaşık bin adet gıda kolisi dağıttı. İhtiyaç sahiplerinin yüzünü güldüren erzak yardımları yıl boyunca devam edecek, toplam 4 bin aileye yardım eli uzanacak.

EVLERE TESLİM HİZMET
Her yıl maddi zorluk yaşayan vatandaşlara gıda kolileri dağıtan Karşıyaka Belediyesi, bu sene de erzak yardımlarını sürdürüyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne başvuruda bulunan ve gerekli incelemeleri yapılan vatandaşlara, yıl başından bu yana yaklaşık bin adet gıda kolisi ulaştırıldı. Yardımlar, belirlenen ailelerin evlerine belediye ekipleri tarafından teslim edildi.

YARDIMLAR SÜRECEK
Pirinç, nohut, sıvı yağ ve çay gibi 12 farklı kalemde gıda maddesinin bulunduğu kolilerin dağıtımı yıl boyunca devam edecek. Sene sonuna kadar yaklaşık 4 bin aileye erzak yardımı yapacak. Butik Elele hizmetiyle ihtiyaç sahiplerine giysi ve ev eşyası desteği de sağlayan belediye, diğer taraftan nakdi yardımlarla aile bütçelerine katkı sağlamayı sürdürecek.

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
Sosyal belediyecilik anlayışıyla her kesime hizmet götürmek için çalıştıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Göreve geldiğimiz günden bu yana hep ‘Biz büyük bir aileyiz’ dedik ve her alanda dayanışmanın, yardımlaşmanın en güzel örneklerini sergiledik. Ailemizin her bireyini kucaklamak, ihtiyaçlara bir nebze de olsa katkı sağlamak adına bütçemiz ölçüsünde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Yardımlarımızı da kimseyi teşhir etmeden, incitmeden, toplumsal hassasiyetlere dikkat ederek yerlerine ulaştırıyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışımızın gereği olarak, her zaman ihtiyaç sahiplerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (4)
  • Neslihan Talu

    Neslihan Talu

    Eşim hükümlü çalışmıyorum 3 çocuğum var ikisi de aynı okulda öğrenci lutfen yardım edin ihtiyacım var

    24 Mayıs 2023 07:02
  • Betül Karakaya

    Betül Karakaya

    Kiradayim elelkrik su kesik gıdaya yardımına ihtiyacım var acil

    28 Ocak 2023 09:19
  • Rojda Alkan

    Rojda Alkan

    Gıda yardımı istiyorum gıda yardımına ihtiyacım var

    29 Aralık 2022 23:47
  • Suzan

    Suzan

    Eşim sahip çıkmıyor iki küçük kızım var erzaga ihtiyaçm var zor durumdayım

    01 Kasım 2022 02:42
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv