5. Dönem eğitimleri 8 mart’ta başlıyor!

İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin (İGC), Avrupa Birliği (AB) hibe destek programı kapsamında kurduğu İGC Basın Akademisi eğitimlerinin Mart- Haziran dönemi kayıtları 05 Mart Cuma akşamı bitiyor.

  • 0
  • 916
5. Dönem eğitimleri 8 mart’ta başlıyor!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin (İGC), Avrupa Birliği  (AB) hibe destek programı kapsamında kurduğu İGC Basın Akademisi eğitimlerinin Mart- Haziran dönemi kayıtları 05 Mart Cuma akşamı bitiyor. Pandemi nedeniyle online platformlar üzerinden yapılacak eğitimler 8 Mart Pazartesi akşamı saat 18.30’da başlıyor.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti(İGC) ve Türkşye Gazeteciler Sendikası(TGS) tarafından uygulanan ‘AB Basın Özgürlüğü için Örgütlü Gazeteciler ve Güçlü Dayanışma Projesi’ programı kapsamında kurulan İGC Basın Akademisi’nde 5. Dönem eğitim kayıtları devam ediyor. Son kayıt tarihi 5 Mart Cuma günü olarak belirlenen eğitimler, 8 Mart Pazartesi günü online başlıyor.
Gazetecilerin dijital medya teknolojilerine ve uygulamalarına yönelik yetkinliklerini geliştirmesi için kurgulanan eğitimler konularında uzman eğitmen ve akademisyenler tarafından verilecek. İzmir Ekonomi Üniversitesi öğretim görevlisi Hakan Tuncel, Sosyal Medya ve Dijital Uygulamalar eğitimini planlarken günün yeni teknolojilerini anlatacak. Yine İzmir Ekonomi Üniversitesi öğretim görevlisi Dr.Alper Gedik, Görsel ve İşitsel Medyada Yeni Teknolojiler ve Kullanımı dersinde grafik tasarım araçlarını ve video kurgusunu öğretecek.

Dijital Pazarlama çalışmalarını uluslararası yürüten Gökhan Çakır ise, haberlerin hangi platformlarda nasıl daha görünür olabileceğine değinecek. İngilizce dersleri ise bu dönem, iki ayrı seviyede yürütülecek.  Pazartesi günleri Luke James Kelly orta düzeyde İngilizce eğitimi ile konuşma ve yeni kelime öğrenme pratiklerini güçlendirirken, Cuma akşamları Ahmet Veli Olgundeniz tarafından başlangıç seviyesinde olan gazetecilere eğitim verilecek.
08 Mart- 04 Haziran 2021 periyodunda yapılacak eğitimler, hafta içi her gün saat 18.30-20.30’da online platform zoom üzerinden yapılacak. 12 hafta sürecek eğitimlere medya sektöründe çalışan ya da İletişim Fakültesi’nde okuyan öğrenciler katılabilecek.

Ders programı, başvuru formu ve diğer ayrıntılar için http://igc.org.tr/igc/5-donem-kurslari/ linkini inceleyebilirsiniz.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alper’e araştırma ödülü

Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor

Destek İş Birliği Merkezi EÜ’de açıldı

Afetlere uyum sağlayabilme becerileri geliştirilecek

Mars’a Seyahat için geri sayımı başlattı

Savaşların kaderini yapay zeka belirleyecek

Arşiv