5 engelliye akülü araba

  • 0
  • 1.297
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, engellilerin daha fazlasosyal yaşamda yer almalarını istediklerini belirterek, Çiğli’de yaşayan 5engelli vatandaşa ulaşımlarını kolaylaştıracak akülü arabalarını teslim etti.

 

Engellilere yönelik yürüttüğü çalışmalarla adından sözettiren Çiğli Belediyesi, engelliler için özel tasarlanan 5 adet akülütekerlekli sandalyeyi engelli vatandaşlara dağıttı. Çiğli Belediye BaşkanıHasan Arslan kendisine ulaşan akülü tekerlekli sandalye taleplerini kısazamanda yerine getirerek,  Tüm Engelliler İçin Engelsiz Bir DünyaDerneği Başkanı Mehmet Aslan ile birlikte, manüel sandalye kullanan 5 engellivatandaşa akülü araçlarını teslim etti.

 

ENGELLİLERİN YAŞAMI KOLAYLAŞTIRILMALI
Engellilerin ulaşımını kolaylaştıran ve sosyal yaşamda dahafazla yer almalarını sağlayan akülü arabalarının önemini vurgulayan BaşkanHasan Arslan, akülü arabayla ilgili kendilerine ulaşan talepleri kısa süredeyerine getirmeye çalıştıklarını söyledi. Başkan Hasan Arslan, herkes kadar eşityaşamanın engellilerin de hakkı olduğunu ifade ederek, bu sorumluluk bilinciylehareket etmenin önemine vurgu yaptı ve “Bir kenti yönetmek demek orada yaşayanvatandaşların çeşitli ihtiyaçlarına cevap verebilmek demektir. Engellilerimiziçin hayat fiziksel ve ruhsal olarak zorluklarla dolu. Onları rahatlatabilecekher türlü çalışmaya talibiz. Burada yaşayan 5 ailenin daha mutluluğuna tanıkolduk. Engellimizin hayatını kolaylaştırmak için buradayız. Sizlerin yüzügüldüğü zaman biz de işimizi layıkıyla yaptığımızı anlıyoruz” dedi.

 

“NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR”
Akülü tekerlekli sandalyelerine kavuşan engelliler de ÇiğliBelediye Başkanı Hasan Arslan’a engellilere yönelik gösterdiklerihassasiyetlerinden ve yürütmüş oldukları çalışmalardan dolayı teşekkürleriniilettiler. Engelli vatandaşlar ve ailelerinin sevincini paylaşan Başkan HasanArslan da engelli vatandaşlarla yakından ilgilendi.   

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Koltuğunu çocuklara devretti

Çocuk başkanı park ve barınak istedi!

Minik başkanlar projelerini açıkladı

Yarımada Kadar Güzel Bayram!

Foça'da 23 Nisan coşkusu

Başkan Tugay Ege Ordusu Komutanı Yeni’yi ziyaret etti

Arşiv