6. Pati Dostları Festivali'ne Hazır

Çiğli Belediyesi, hayvanseverler ile patili dostların bir araya geleceği 6. Pati Dostları Festivali'ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

  • 0
  • 263
6. Pati Dostları Festivali'ne Hazır
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'nce organize edilecek 6. Pati Dostları Festivali 9 Ekim Pazar günü Akvaryum Kafe Restoran’da düzenlenecek. Festivalde konser, tiyatro gösterimi, spor oyunları ve çeşitli yarışmaların yanı sıra sahiplendirme ve ücretsiz mama dağıtımı da yapılacak. Etkinlik saat 16:00'da başlayacak ve ücretsiz olacak.
 

Başkan Gümrükçü: "Sevgimizi ve kentimizi paylaşıyoruz"

Festivalle ilgili İzmirli hayvanseverlere çağrıda bulunan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, "Bizler ortak yaşama inanan insanlarız. Her yeni güne aynı gökyüzü altında uyandığımız can dostlarımızı kendimizden farklı görmüyoruz. Barınma, beslenme ve tedavi gibi temel ihtiyaçlarını karşılamayı birincil vazifemiz kabul ediyoruz. Çiğli Belediyesi olarak, ilçemizdeki tüm canlıların mutlu, sağlıklı ve güvenli bir yaşam sürmesi adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ortak yaşama kültürünün toplumumuzda daha fazla benimsenmesi için Pati Dostları Festivalimizin altıncısını düzenleyeceğiz. İzmirli tüm hayvanseverleri can dostlarıyla beraber festivalimize bekliyoruz" diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv