66-37’lik galibiyet 1. Lige bilet oldu

  • 0
  • 577
Yazı Boyutu:

İzmirÜniversitesi’nin desteği ile mücadele veren Karşıyaka Engelliler BasketbolTakımı, 1. Lige yükselme maçlarına katılamaya hak kazanabilmek için çıktığısahadan 66-37’lik galibiyetle ayrıldı.

2010 yılından bu yana Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi’ndeİzmir Üniversitesi’nin desteği ile mücadele veren Karşıyaka EngellilerBasketbol Takımı, 1. Lige yükselme hedefinde hızla ilerliyor. Son olarakİstanbul Küçük Çekmece Dostluk Engelliler takımı ile karşılaşan takım maçı66-37’lik farkla alarak, 1. Lige yükselme maçlarına katılabilme ihtimalini dahada güçlendirdi.

Koç Cezmi Özcan’ın taktik antrenmanın ardından oyuna TunaTikveşli, Yaşar Kurtbaş, Ali Nebi Ünlü, Sinan Demirtaş ve Şefik Kuzey beşlisiile başlayan takım, 36-19’luk ilk yarı sonucu ile galibiyetin sinyalini verdi.Uğur ve Ali’nin 14, Şefik’in 13 ve Sinan’ın 10 basket ile en skorer oyuncularolduğu maç sonucu, Karşıyaka Engelliler Basketbol Takımının yüzünü güldürdü.  Bu gün saat 17.00’de İzmirHalkapınar Kapalı spor salonunda Aydın Engelliler Takımı ile karşılaşacak olanekip, tüm basketbol severlerin desteğini bekliyor.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv