7. seramik buluşması sona erdi

Mehmet Nuri Göçen Kültür, Sanat ve Eğitim Vakfı ve Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen“ Uluslararası 7.Mehmet Nuri Göçen Seramik Çalıştayı”, sanatın tarihle buluştuğu eski tabakhaneler semtindeki Kuşadası Old Town’da pandemi kurallarına uygun olarak düzenlenen sade bir törenle sona erdi.

  • 0
  • 2.341
7. seramik buluşması sona erdi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Mehmet Nuri Göçen Kültür, Sanat ve Eğitim Vakfı ve Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen“ Uluslararası 7.Mehmet Nuri Göçen Seramik Çalıştayı”, sanatın tarihle buluştuğu eski tabakhaneler semtindeki Kuşadası Old Town’da pandemi kurallarına uygun olarak düzenlenen sade bir  törenle sona erdi.

4 ülkeden 16 sanatçının katıldığı 7, Mehmet Nuri Göçen Seramik Çalıştayı'nın kapanış kokteyli  Kuşadası Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, Kuşadası Belediyesi Kültür Müdürü Gülden Güllüdağ, 21. Dönem Aydın Milletvekili Halit Dikmen, Göçtur Turizm Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Mehmet Nuri Göçen Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı Başkanı Naile Göçen Çukurova , Küruatör M Tüzüm Kızılcan, Göçtur Tur. Yat. Tic. A.Ş Yön. Kurulu Bşk. Yardımcısı Recep Sami Çukurova, Göctur Yatırım ve Ticaret A. Ş Ceo'su, Hakan Alpay, Kuşadası Pine Bay Oteli Genel Müdürü Davut Tuncer, Kuşadası Double Tree Genel Müdürü Emre Ersoy, sanatçılar ve davetliler katıldı.
Göçtur Turizm Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Mehmet Nuri Göçen Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı Başkanı Naile Göçen Çukurova, sertifika töreninden önce yaptığı konuşmada, sanatın ve sanatçının özverili çalışmalarıyla, dünyayı güzelleştirdiklerini, dünya barışının sağlanmasında önemli rol aldıklarına inandığını belirterek belirterek " katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız" diye konuştu.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Genç Sanatçılar sahnede

İzmir Aşkına Adana yolcusu

Köy Enstitüleri Fikir Ve Kültür Günleri başlıyor

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

Arşiv