9. Mağaza Urla’ya

Megatek Otomotiv, Korkmazlar Madeni Yağ ve MEK Otomotiv markalarını da bünyesinde barındıran Korkmazlar Grup, İzmir Mobis Mağazası’nın 9’ncusunu Urla’da açtı.

  • 0
  • 1.872
9. Mağaza Urla’ya
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Megatek Otomotiv, Korkmazlar Madeni Yağ ve MEK Otomotiv markalarını da bünyesinde barındıran Korkmazlar Grup, İzmir Mobis Mağazası’nın 9’ncusunu Urla’da açtı.

Korkmazlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Korkmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Gülten Korkmaz, Engin Korkmaz ve Müge Erbuğa ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Sanayi Ticaret İl Müdürü Şahin Ersu, İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Selami Poyraz, İzmir Ticaret Odası Meclis Üyeleri ve davetliler katıldı. 
Mustafa  İduğ, Şahin Ersu ve Selami Poyraz’ın bol kazançlı ve istikrarlı bir büyüme  diledikleri açılışta konuşan ev sahibi Mehmet Korkmaz, şunları söyledi: “Korkmazlar Group bünyesindeki şirketlerimizden perakende zincir yedek parça satış mağazalarımız olan İzmir Mobis sektörde 20 yıllık deneyimi ile bulunduğu her sanayi sitesinde hem fiyat hem de hizmet olarak fark yaratmaktadır. Yeni açılan Urla şubemiz ile bugün 9 mağaza sayısı ve 43 personele ulaşan İzmir Mobis şubeleşme yatırımlarına hızla devam ederek gerekli pazar araştırmalarını sürekli yapmaktadır. Bu vizyonla, İzmir Mobis artık İzmir dışında da olmak ve farklı illerimizde de yatırım yaparak istihdam ve katma değer yaratmayı kendine hedef olarak belirlemiştir.”   
 
 İZMİR MOBİS MAGAZALARI:
2.Sanayi Sitesi – Avrupa Şube – Volkswagen, Audi, Skoda, Seat marka araçların orijinal ve yan sanayi yedek parçaları
3.Sanayi Sitesi – Japon&Kore Şube – Tüm Japon ve Kore menşeili araçların orijinal ve yan sanayi yedek parçaları
3.Sanayi Sitesi – Hyundai Şube – Hyundai marka araçların orijinal ve yan sanayi yedek parçaları
5.Sanayi Sitesi - Japon&Kore Şube – Tüm Japon ve Kore menşeili araçların orijinal ve yan sanayi yedek parçaları
6.Sanayi Sitesi - Japon&Kore Şube – Tüm Japon ve Kore menşeili araçların orijinal ve yan sanayi yedek parçaları
6.Sanayi Sitesi – Opel Şube – Opel ve Chevrolet marka araçların orijinal ve yan sanayi yedek parçaları
Ata Sanayi Sitesi / Çiğli - Japon&Kore Şube – Tüm Japon ve Kore menşeili araçların orijinal ve yan sanayi yedek parçaları
Ata Sanayi Sitesi / Çiğli – Avrupa Şube – Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, Opel, Chevrolet  marka araçların orijinal ve yan sanayi yedek parçaları
Urla Şube – Tüm Japon Kore menşeili araç yedek parçaların yanında Urla şubemiz diğer şubelerimizden mal tedariki yaparak Urla, Çeşme, Güzelbahçe ve Seferihisar bölgesi müşterilerimize tüm marka araçlar için tedarik hizmeti yapmaktadır.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

23 Nisan'da koltuklar çocuklara emanet

Dünya Türk Doğal Taşını Almaya Geldi

Cennet meyvesi kuru incirde sezonun ilk yarısında ihracat yüzde 21 arttı

Çevreci yatırımlarıyla Avrupa yeşil mutabakata uyumu arttırıyor

Milyonlarca kiraz ağacı ihracat rekoru kırmak için 1 hafta önceden meyvelerini verdi

ultani çekirdeksiz kuru üzümünün ihraç fiyatı dolar bazında yüzde 29 arttı

Arşiv