Accibom Shoes Design ayakkabı ve çanta tasarımında fark yaratıyor

  • 0
  • 1.204
Yazı Boyutu:

Kadın girişimciler dur durak bilmiyor. İzmir’de işyeri açma konusunda erkekleri geride bırakan kadın girişimcilerden biri daha işyerini açmanın mutluluğunu yaşadı. KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini başarı ile tamamlayan Aslı Gündoğdu Tura, yeni iş yerinde kişiye özel ayakkabı ve çanta tasarlayacak.
 
Açılışı, Ege Bölgesi Sanayi Odası(EBSO)  Yönetim Kurulu Üyesi Berkay Eskinazi ve KOSGEB Güney Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Çanakçı gerçekleştirdi. EBSO Yönetim Kurulu Üyesi Berkay Eskinazi, girişimci kadın ordusunun gün geçtikçe büyümesinin sevindirici olduğunu belirterek, kadın girişimcilerin ekonominin itici gücü olduğunu vurguladı. KOSGEB eğitimlerine kadınların büyük  ilgisi olduğuna dikkat çeken Eskinazi, “İş hayatında kadın-erkek eşitliğini sağlayacak olan kadınlardır. Bu konuda girişimci ruha sahip kadınlar öncü olmalılar. Onların açacağı kapılar iş dünyasında kadının yerini güçlendirecektir. Bugün sadece Accibom Shoes Design’ın açılışını değil, aynı zamanda kadının yaratıcı yönünün üretime katılmasını, istihdama sağlayacağı katkıyı da kutluyoruz” diye konuştu.
 
KOSGEB Güney Kanadı Müdürü Mustafa Çanakçı, “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri”nin sonucunda açılan işyeri sayısının her geçen gün artmasının sevindirici olduğunu ifade ederken, “Eğitimlerimize katılanların arasında kadın sayısının yüksek olması önemli. Türkiye çalışan kadın oranını artırma konusunda katkımız olduğunu bilmek bizleri sevindiriyor. Kadınlar el attıkları her işte başarılı oluyor, kadınlarımızın hayallerinin gerçekleşmesine katkıda bulunmaktan mutluyuz” dedi.
 
Accibom Shoes Design’ın sahibi Aslı Gündoğdu Tura, her zaman kendi işinin sahibi olmayı istediğini belirterek, girişimci ruhunun sesine kulak vererek, KOSGEB’in girişimci desteği programına katıldığını söyledi. Tura, “Girişimcilik özelliğim ailemden geliyor, genetik bir özellik. Daha önce iki işyerinde çalıştım ancak, hep kendi işimi açmayı hayal ettim. Eşim Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi’nde mali müşavirlik yapıyor. Bana sık sık ayakkabı ve çanta getirirdi. Ben de her zaman ayakkabı ve çantalar üzerinde değişiklikler yaparak, kullanırdım. Accibom Shoes Design’ı açma fikri böyle oluştu. Kişiye özel fikriyle yola çıktığımız bu işte ise müşterilerimize kendilerini özel hissettirmek ana hedefimiz. Kadınlara kendi hayallerindeki ayakkabıları tasarlama özgürlüğünü veriyoruz. Sadece bayanlara ve kız çocuklarına özel deri ve suni deri olan ayakkabı ve çantalar üzerinde çalışıyoruz. Kişiye özel tasarımlarla ayakkabı ve çanta üretiminin yanı sıra, mevcut ayakkabı ve çantalar üzerinde gerek renk gerekse model değişikliği yapabilme özgürlüğü getirdik” dedi.  
“Kadınlarımızın özel ayaklarına özel çözümler” sloganıyla hizmet verdiklerini belirten Tura, ürünlerinin ulaşılabilir olması için uygun fiyat politikası benimsediklerini ifade etti.  Accibom Shoes Design’da 32 numaradan 45 numaraya kadar geniş yelpazede ayakkabı seçeneği sunuluyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

23 Nisan'da koltuklar çocuklara emanet

Dünya Türk Doğal Taşını Almaya Geldi

Cennet meyvesi kuru incirde sezonun ilk yarısında ihracat yüzde 21 arttı

Çevreci yatırımlarıyla Avrupa yeşil mutabakata uyumu arttırıyor

Milyonlarca kiraz ağacı ihracat rekoru kırmak için 1 hafta önceden meyvelerini verdi

ultani çekirdeksiz kuru üzümünün ihraç fiyatı dolar bazında yüzde 29 arttı

Arşiv