“Adalet Heykeli Size Çok Yakışacak”

Aralarında farklı dönemlerde farklı siyasi partilerde görev yapan belediye başkanı, meclis üyelerinin de bulunduğu Türkiye Meclis Üyeleri Birliği yönetimi, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret etti.

  • 0
  • 397
“Adalet Heykeli Size Çok Yakışacak”
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Aralarında farklı dönemlerde farklı siyasi partilerde görev yapan belediye başkanı, meclis üyelerinin de bulunduğu Türkiye Meclis Üyeleri Birliği yönetimi, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Birlik yönetimi, Başkan Selvitopu’nun projelerini yakından takip ettiklerini, Başkan’ın başarılı bir çalışma modeli uyguladığını ve kendisini desteklediklerini dile getirirken Başkan Selvitopu da  sivil toplum kuruluşlarının önemine değinerek kentin yararına olacak her konuda ortak hareket etmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti. Ziyaret sonunda Birlik Başkanı Yalçın Kocabıyık, Selvitopu’na adaleti temsil eden bir heykel hediye etti ve “Bu heykel size çok yakışacak” dedi.
 
Ziyarette Yalçın Kocabıyık, birliğin kuruluşu ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunurken,  ziyarete katılan meclis üyeleri de tek tek söz alarak siyasette görev aldıkları dönemlere ilişkin bilgilendirmelerde bulundular. Ardından tekrar söz alan Kocabıyık,  Başkan Selvitopu’nu yakından tanıdıklarını ve onun İzmir’de gerçekleşen özellikle kentsel dönüşüm konusu başta olmak üzere birçok önemli projede imzasının olduğunu belirterek,  “Hangi konuda destek istersiniz her zaman yanınızdayız” diye konuştu.
 
Birlikte hareket etmekten mutlu olurum
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Selvitopu da , birlik üyelerinin arasında yıllarca birlikte çalıştığı başkan ve meclis üyelerinin yer aldığını belirterek,  “Her şeyin başında dostluk geliyor. Saygı ve sevgiyi öne alırsak her şey hallolur” diye konuştu. Konuşmasında Karabağlar için büyük önem arz eden belli başlı sorunları da aktaran Başkan Selvitopu, sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekerek,  kentin yararına olacak her konuda Türkiye Meclis Üyeleri Birliği ile de ortak hareket etmekten mutluluk duyacağını sözlerine ekledi.

Adaletli Başkan’a “Adalet Heykeli”
Ziyaret sonunda Birlik Başkanı Yalçın Kocabıyık, Selvitopu’na adaleti temsil eden bir heykel hediye etti. Kocabıyık,  “Siz de adaletlisin ve kanunlara uygun hareket ediyorsunuz. O yüzden bu heykel size çok yakışacak” diye konuştu.

Adalet heykelinin 5 Nisan Avukatlar Günü’nde verilmesi dikkat çekti
Başkan Selvitopu da Avukatlar Günü olması nedeniyle hem avukatların gününü kutladı hem de “Adalet Heykeli”ni böyle bir günde almanın kendisi için ayrı bir önem taşıdığını söyledi. Selvitopu kendisine takdim edilen heykelden dolayı Birlik yönetimine teşekkür ederek, Karabağlar’da açık, şeffaf, katılımcı anlayışla herkese eşit mesafede hizmet etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Aşkına kostüm şampiyonu

Festivalde muhteşem final

Başkan Tugay'dan İzmir Valisi Elban'a ziyaret

Aytaç Sefiloğlu anıldı

Bayraklı’da 23 Nisan coşkusu

Sendromlu kardeşlerin helikopteri için seferber oldu

Arşiv