Aday ol Hüseyin başkan

  • 0
  • 837
Yazı Boyutu:

 İzmir’in metropol ve köy muhtarları ile ‘Yaza MerhabaŞenliği’nde bir araya gelen Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan’a, övgülerdizip başarılı çalışmalarından dolayı bir de kupa veren muhtarlar, “İzmirartık seni ve projelerini istiyor. Bu defa hayır deme lüksün yok” dedi.Aslan’ın çalışmalarına kefil olduğunu vurgulayan İzmir önceki BüyükşehirBelediye Başkanlarından Dr. Burhan Özfatura ise, “ İzmir için hizmetyolculuğunda en iyisini yapacağından şüphem yoktur. Ben ve ekibim HüseyinAslan’a güveniyoruz. Destekçisiyiz, yanındayız” ifadelerini kullandı. 

Hem verdiği önem hem de sağladığı desteklerlemuhtarlık camiasının gönlünde taht kuran Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan,sivil toplum kuruluşu temsilcileri, 27 ilçeden 700’ün üzerinde köy ve mahallemuhtarını eşleriyle birlikte İzmir’in Avrupa standartlarındaki yaşam merkeziVillakent’te konuk etti. Aliağa’dan Torbalı’ya, Konak’tan Bayındır’aKaraburun’dan Karşıyaka’ya kadar muhtarlar, 20’ye yakın muhtarlık derneğibaşkanı ve federasyon başkanlarının katıldığı  ‘Yaza Merhaba Şenliği’ndeEge-Koop Onursal Genel Başkanı ve önceki Büyükşehir Belediye Başkanlarından DrBurhan Özfatura, 21. Dönem milletvekili Ege-Koop Ankara Temsilcisi ve CHP PartiMeclisi Üyesi Faruk Demir, Ege-Koop Danışma Kurulu Başkanı Gazeteci-Yazar ÖcalUluç ve danışma kurulu üyeleri de hazır bulundu.İzmirli sanatçı Mikrop Hikmet’in şovlarıyla renklenenetkinlikte, ellerinde Türk bayrakları ve birlik beraberlik mesajlarıyla 10 yılmarşını muhtarlarla birlikte söyleyen Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan’amuhtarlar “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığın açıkla” şeklindeçağrıda bulundu. Muhtarların çağrılarına İzmir önceki Büyükşehir BelediyeBaşkanlarından Dr. Burhan Özfatura da destek verdi.

Özfatura: Hüseyin Kardeşimekefilim…
Ekibi ile birlikte Hüseyin Aslan’ın yanında olduklarını üzerine basa basavurgulayan  Ege-Koop Onursal Genel Başkanı Dr. Burhan Özfatura ise, 10yıllık belediye başkanlığı döneminde muhtarlara büyük önem verdiğinibelirterek, “ Ege-Koop Genel Başkanlığını büyük bir onurla devrettiğimsevgili kardeşim Hüseyin Aslan’ın çalışmalarını yıllardır yakından takipediyorum. Bizden aldığı bayrağı büyük özveri ile en üst seviyelere taşıyor.Hüseyin Aslan’ın İzmir için çok daha büyük projeler üreteceğine inancım tamdır.Akıllı Başkan, başkasının aklını kullanabilen, başkasının gayretinideğerlendirebilendir. Bir Başkan her şeyi bilmeyebilir ama bileni bilmelidir.Değerli Hüseyin kardeşimde de bu vasıflar fazlasıyla yer almakta, ortak aklı eniyi şekilde kullanmaktadır. Hizmet yolculuğunda en iyisini yapacağından şüphemyoktur. Ben ve ekibim Hüseyin Aslan’a güveniyoruz. Kendisi için elimden geleniyapacağım. Onu İzmir’de daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Açık ve netsöylüyorum. Ekibim ve ben kendisinin destekçisiyiz, yanındayız” ifadelerinikullandı.

Geçmişi geleceğinekefil bir başkan lazım…

Yerel seçim konusuna da değinen Aslan, sözlerini şöyle sürdürdü: “ 2014Mart’ında yapılacak olan yerel seçimler, İzmir için, ülkemiz için vedemokrasimiz açısından yaşamsal bir önem taşımaktadır. Çok yakından bildiğinizgibi İzmir’in eğitimden sağlığa, ulaşımdan planlı ve modern kentleşmeye, konutsorunundan otoparka, turizmden sağlıklı çevreye kadar daha birçok alanda çözümbekleyen problemleri var. Bu problemlerin çözüm anahtarı da yaklaşan yerelseçimler olacaktır. Yaklaşan yerel seçimler ya kentsel yaşamı kolaylaştıracak,İzmir’in ufkunu açacak, geleceğini parlatacak  ya da yaşamı zorlaştıracak,sorunları yumak haline getirecek, hayatı çekilmez kılacak sonuçlardoğuracaktır. İzmir geçmişi geleceğine kefil, başarısı kanıtlanmış, eserlerini,projelerini, hayallerini yurttaşlarla paylaşacak cesur, atak, kararlı ve riskalmaktan çekinmeyen projeci birini Büyükşehir’e Başkan seçmelidir” 

Elimi değil bedenimi taşın altınakoyarım…

Konuşmasını sık sık alkışlarla kesen ve adaylığını ilan etmesini isteyen muhtarlaraAslan,  “ Statükocu adaylar yerine, değişimci, ortak akla önem veren,sorun çözme yeteneği olan aday desteklenmelidir. Unutulmamalıdır ki yerelseçimlerde siyasi partiler kadar, adaylar da sonucu belirlemektedirler. Benbulunduğum her konumda, ki bu konum Büyükşehir Belediye Başkanlığı da olabilirçocuklarımıza, halkımıza güvenli, parlak bir gelecek hazırlamak İzmir’isanayide, ticarette, turizmde, kentleşmede, sanatta, kültürde marka şehiryapmak için sadece elimi değil bedenimi de taşın altına koymaya hazırım. Bununiçin de Ege-Koop Proje Merkezi’ni kurduk ve 200 proje hazırladık. Ben bütünenerjimi, bilgimi, birikimimi Büyükşehir’de İzmir’in modernleşmesi,markalaşması ve halkımızın rahatı, huzuru, mutluluğu ve güven içinde yaşamsürdürmesi için harcamaya hazırım. Hizmet yolunda sevgili muhtarlarımızla elele, kol kola olacağız” sözleriyle karşılık verdi. 

Mikrop ve Demir’desahne aldı…

Saat 18.30’da başlayan etkinlik akşam 22.00 da sona erdi. İzmir sahnelerininaranılan siması Mikrop ve‘Sarı Saçlım Mavi Gözlüm’ türküsü ile gönüllerde tahtkurmuş olan 21. Dönem milletvekili, TRT Sanatçısı, CHP Parti Meclisi Üyesi aynızamanda da Ege-Koop Ankara Temsilcisi Faruk Demir sahne alarak davetlilereunutulmaz bir gece yaşattı. Etkinlikte ayrıca Kızılay’a kan bağışı dagerçekleştirildi.Sürpriz doğum günükutlaması
Şenlikte Aslan’a sürpriz bir doğum günü partisi de yapıldı. Konuşmasısonrasında sahneye getirilen pastayı çocukları ve torunları ile birlikte kesenAslan, duygulu anlar yaşadı. Pasta kesimi sonrasında ise muhtarlar Aslan’adestekleri ve başarılarından dolayı kupa verdi, “Sonuna kadar seninleyiz. İzmirseninle çok daha güzel” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv