Adım adım tasarım

  • 0
  • 738
Yazı Boyutu:

İzmir’itasarım kenti yapma hedefine yoğunlaşan Büyükşehir Belediyesi AkdenizAkademisi, ETMK İzmir Şubesi ile işbirliği yaparak 25. MODEKO Fuarıçerçevesinde bir “endüstriyel tasarım” standı açtı.  

İzmir Büyükşehir BelediyesiAkdeniz Akademisi, Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu (ETMK) İzmir Şubesiişbirliğiyle 25.İzmir Mobilya, Dekorasyon, Ev ve Büro Mobilyaları Fuarı’nda(MODEKO) bir tasarım standı kurdu. 26 Şubat - 2 Mart 2014 tarihleri arasındadüzenlenen fuardaki standın, İzmirli tasarımcıların buluşma noktası olmasıhedefleniyor.

Kültürpark 4 Nolu Hol’de yer alanİzmir Akdeniz Akademisi standında, ETMK İzmir Şubesi’nin hazırladığı birendüstriyel tasarım seçkisi sergilenecek. Sergi, endüstriyel tasarım mesleğinitanıtmak ve üretilen tasarımları paylaşmanın yanı sıra, tasarımcıları sektörtemsilcileri ve İzmirlilerle buluşturmayı amaçlıyor. Stantta ayrıca, 1 Mart2014 Cumartesi günü saat 15.00’te bir söyleşi gerçekleşecek. Endüstriyeltasarımcıları ve öğrencileri bir araya getirecek halka açık söyleşiye, fuarstandında ürünleri sergilenen tasarımcılar katılacak.

Akdeniz Akademisi, IF WEDDINGFASHION İZMİR 2014 – 8.Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı çerçevesinde‘Yaparak Tasarlamak’ başlıklı bir atölye programını hayata geçirmişti. Birtasarım işliği haline gelen atölyede, alanında isim yapmış tasarımcılar,üniversite öğrencileriyle buluşmuş, akademisyenler ve modacılar da standadestek vermişti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

AGROEXPO’ya ziyaret

19.Agroexpo Açıldı

5 Gün Sonra Açılıyor

Arşiv