Ağır, toprağa verildi

Cumhuriyet Gazetesi çalışanı Serdar Ağır ve Milliyet Gazetesi Ege Bölge temsilcisi Engin Uğur Ağır’ın babası Cumhuriyet Gazetesi çalışanı Serdar Ağır ve Milliyet Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Engin Uğur Ağır’ın babası gazeteci - yazar Mustafa Ağır, 93 yaşında son yolculuğuna uğurlandı.

  • 0
  • 193
Ağır, toprağa verildi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Cumhuriyet Gazetesi çalışanı Serdar Ağır ve Milliyet Gazetesi Ege Bölge temsilcisi Engin Uğur Ağır’ın babası gazeteci - yazar Mustafa Ağır, 93 yaşında son yolculuğuna uğurlandı.

1930 yılında Tokat'ın Erbaa ilçesinde doğan Mustafa Ağır, Köy Enstitüsünden mezun olduktan sonra ülkenin bir çok kentinde öğretmenlik yaptı.

Yıllarca Demokrat İzmir ve Cumhuriyet Gazetelerinde köşe yazıları yazan Ağır'ın cenazesi Alsancak Hocazade Cami’nde öğle namazının ardından Menemen Çavuşköy Kabristanı’nda toprağa verildi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri karla mücadele için sahada

Çalıkuşu Semt Merkezi yakında

Tematik parklarına yoğun ilgi

Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali 4-7 Mayıs'da

Komünist Osman belgesel oldu

Göçler Anılarımızda Hep Yaşayacak