Agora Alışveriş Merkezi’nden 2018’e Işıl Işıl Başlangıç

Yeni yılın müjdecisi Agora Alışveriş Merkezi’nin muhteşem yılbaşı süslemeleri yerlerini aldı, İzmirlileri bekliyor…

  • 0
  • 635
Agora Alışveriş Merkezi’nden 2018’e Işıl Işıl Başlangıç
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Yeni yılın müjdecisi Agora Alışveriş Merkezi’nin muhteşem yılbaşı süslemeleri yerlerini aldı, İzmirlileri bekliyor…
 
İzmir’in en gözde yaşam merkezi olan Agora Alışveriş Merkezi büyüleyici yılbaşı süslemeleri ile 2018’e “Merhaba” diyor. Agora Alışveriş Merkezi, Ziyaretçilerin önünde fotoğraf çektirmekten büyük zevk aldığı İzmir’in en uzun 20 metrelik dış cephe yılbaşı ağacı ile, dış mekân direkleri için 150 cm. yüksekliğinde hazırlanan kral taçları ve dış cepheyi boydan boya kapladığı led ışıklarıyla Agora Alışveriş Merkezi yeni yıla göz kamaştıran bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor.
 
Dış cephede yer alan ışıl ışıl göz alıcı süslemelerin yanı sıra, iç cephede de yeni yıl ruhunu yaşatan Agora Alışveriş Merkezi, yeni yılda da Agora AVM’yi tercih eden ziyaretçilerine keyifli bir ortam sunuyor.  Dış cephede boydan boya yer alan led ışıklara iç cephe süslemesinde de yer veren Agora Alışveriş Merkezi, 3 galeriye de gümüş ve altın renklerde irili ufaklı topları led ışık selleri ile kombinleyerek oluşturduğu çanaklar ve yine led ışıklardan oluşan kartopları ile yeni yılı bu sımsıcak görüntü ile karşıladı. 
 
Agora Alışveriş Merkezi’nde Yeni Yıl Coşkusunu  
İzmir’in en gözde yaşam merkezi olan Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerine sunduğu yenilikler ve indirim fırsatlarıyla 2017’e veda ederken düzenlediği birbirinden eğlenceli yeni yıl etkinlikleri ve kampanyalarla 2018’e merhaba demeye hazırlanıyor. Sevdiklerini mutlu edecek hediyeler almak ve yeni yılı yenilikler ile karşılamak isteyenler Agora Alışveriş Merkezi’nde bulunan mağazaların %50 indirimleri ve kampanyaları ile avantajlı alışverişin keyfini çıkartıyor. Modadan ev tekstiline, zücaciyeden kozmetiğe ve teknolojik ürünlere kadar aradığınız her şeyi bulabileceğiniz mağaza karması ile Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerine 2018’dede en iyiyi ve en kaliteliyi sunmaya devam ediyor.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv