AGORA AVM, SÖMESTR ETKİNLİKLERİ İLE ŞENLENDİ!

  • 0
  • 1.038
AGORA AVM, SÖMESTR ETKİNLİKLERİ İLE ŞENLENDİ!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

2003 yılından itibaren İzmirlilerin en gözde mekânı haline gelen Agora Alışveriş Merkezi, sömestr etkinliklerine erken başladı. 22 Ocak Cuma günü saat 17:00’de başlayan Özel Kent Koleji ve İzmir Özel Türk Koleji öğrencilerinin birbirinden güzel gösterileri saat 19:00’a kadar devam etti.

Özel Kent Koleji  Sömestr Gösterileri Coşku Doluydu!
Sömestr etkinlikleri için aylardır bugün için hazırlanan Özel Kent Koleji öğrencileri, gelen ziyaretçilere hünerlerini sergilediler. Anaokulundan liseye kadar her yaştan öğrencinin yer aldığı etkinlikler, bale ve modern dans grubunun muhteşem gösterileriyle başlayarak, ritim grubuyla devam ettiler. Öğrencilerin velilerinden ve Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerinden oluşan yüzlerce kişinin önünde gösterilerini sergileyen öğrenciler,  Zeybek ve  okul marşı  ile etkinliklerine son verdiler. 

İzmir Özel Türk Koleji Öğrencilerinin Gösterileri Büyük Alkış Topladı…
Özel Kent Koleji’nin gösterilerinden sonra İzmir Özel Türk Koleji öğrencileri etkinliklerine okul bandosuyla başlayarak, piyano eşliğinde söylenen şarkılarla devam etti. Yoğun ilgi gören şarkılar  izleyiciler tarafından büyük alkış topladı, ardından miniklerin özenle hazırlandığı Küçük Kız Step dansı, Efe ekibi ve modern dans gösterileri ile aileler ve izleyenler hem coşku dolu hem de duygusal dakikalar yaşadı.
Birbirinden Sevimli Maskot Karakterlerle Sömestr Etkinlikleri Dopdolu Geçecek…

23- 31 Ocak, 1-7 Şubat tarihlerinde 14:00 -18:00 arasında gerçekleşecek olan yaratıcı atölyelerde çocuklar birbirinden sevimli maskotlarla fotoğraf çekilebilecek, el becerileri geliştirerek yeni hobiler edinme fırsatı yakalayacaklar.  Ahtapot Atölyesi, Çiçek Atölyesi, Kardan Adam Kukla Atölyesi, Maske Atölyesi, Kaşık Kukla Atölyesi, Sihirli Değnek Atölyesi, Şeker Sepeti Atölyesi, Grapon Atölyesi, Bileklik Atölyesi ile minikler keyifli vakit geçirirken yaratıcılıklarını ortaya çıkartacaklar.

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, her yıl olduğu gibi, bu yıl da İzmir’in başarılı okullarının sömestr etkinliklerine Agora Alışveriş Merkezi ailesi olarak ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Ayrıca “23 Ocak-07 Şubat arası en değerli varlıklarımız çocuklarımıza sömestr tatili boyunca birbirinden keyifli aktivite çalışmalarıyla renkli ve eğlenceli bir dünya sunacağız” diyerek tüm çocukları Agora Alışveriş Merkezi’ne davet etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv