Agora’da Yeni Başkan Osman Gençer

  • 0
  • 2.711
Agora’da Yeni Başkan Osman Gençer
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Agora Rotary Kulübü’nün 2015- 2016 dönem başkanı Turizmci Emre Gezgin, törenle başkanlık bayrağını Gençiz Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Osman Gençer’e devretti.

Küçük Kulüp Alyans Restoran’da düzenlenen devir teslim törenine 2015-2016 dönem guvernörü Reha Akın, guvernör yardımcıları ile Agora Rotary Kulübü’nün üyeleri katıldı.  

Törende konuşan başkan Emre Gezgin, 7 yeni üyeyle güçlerini arttırdıklarını ve güçlü, büyük ve insana dokunan 12 proje ürettiklerini söyledi. Geliştirdikleri başarılı projelerle Uluslararası Rotary’nin de dikkatini çektiklerini belirten Gezgin, “Uluslararası Rotary’nin dikkatini çeken projeler bize “Başkanlık Takdirnamesi’ getirdi.  Yaşlı ve Alzheimer hastaları bakım kursları, Toplu ulaşımı özendirici ‘Arabam otoparkta’ trafik projesi, Türkiye ile  Fas ve Polonya arasında hizmet komiteleri oluşturulduğu dönemimizde de 5 başarılı öğrenciye maddi destek vermeyi sürdürdük” dedi.
CIP Türkiye – Fransa Başkanlığı görevini de sürdürdüğünü belirten Gezgin, “1969’dan beri iki yılda bir Avrupa çapında düzenlenen Europalia Sanat Festivali’nde  dönemimin konuk ülkesi Türkiye idi. Festivalde müzik, güzel sanatlar, fotoğrafcılık, sinema, tiyatro, dans, edebiyat, mimari, tasarım, moda ve gastronomi dallarında Avrupalı sanatseverlerle buluşuldu. Brüksel merkezli festivalin, Valenciennes / Fransa etkinilikleri kapsamında, Le Phénix sahnesinde ‘İstanbul Solistleri’,  ‘Sema’ ve ‘Zeybek’ gösterileri modern sanatsal yorumlarla oldukça beğeni kazandığı etkinliklerin açılışı beklenmedik bir sürprize de sahne oldu ve Rotary’nin UNESCO’daki daimi temsilcisi Serge Gouteyron ile CIP Fransa – Türkiye Başkanı Alain Degand açılış konuşmasında Rotary’nin dünya çapında 6 ana alanda hizmet çalışmalarını laik ve modern Türkiye’nin kurucusu Atatürk’ün ‘YURTTA SULH, DÜNYADA SULH’ sloganı altında gerçekleştirme amacına sıkı sıkıya bağlı olduklarını belirtmesi ülkemiz tanıtımı için önemli bir fırsat oldu.  CIP Türkiye – Fransa Başkanı olarak Paris olayları sonrasında Fransa’daki muhatabıma ilettiğim taziye mesajının son metninde belirttiğim ‘Özgülük, eşitlik, kardeşlik’ için ‘Yurtta sulh, dünyada sulh’ temennisi Fransa Rotary camiasında özel bir ilgiyle karşılanması sonucu festivalin açılışına damga vurmuş oldu.” diye konuştu.
 
Gece, devir teslim töreninin ardından yemekle sürdü.
Tolga- Elif Alanyalı
Gülenay- Haluk Çağatay
Sedef- Reha Akın
Tuncer- Pınar Sezgin
Petek Evirgen, Işıl Kıvanç
Tayibe- Osman Gençer, Emre- Tansu Gezgin
Güliz- Alaeddin Demircioğlu, Güneş Ertaş, Nurten- Lütfi Demir
Derya Solmaz
Ahmet- Gülsevil Özölmez
Demet- Savaş Özok
Figen- Atlıhan Hünler
Deniz Umutar- Gökhan Özer
Z. Esra- Yiğit Memiş
Metin- İpek Dikmelik
Okan- Selda Can
Ömür- Nazan Onur
Gülben Çalış
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Arşiv