Ak Parti Çiğli devam

  • 0
  • 808
Yazı Boyutu:

Ak Parti Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz mahallelerde sandık bazlı toplantılar düzenleyerek  halkla buluşmaya devam ediyor. Yılmaz önceki gün Gençlik Kolları Başkanı Ömer Gürsoy ve Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Özgür Kaner ile birlikte Balatcık Mahallesi sandık kurulu toplantısına katılarak halkın şikâyetlerini dinledi. Partililer dışında mahallelinin de yoğun ilgi gösterdiği kahve toplantısında Başkan Yılmaz vatandaşın sorunlarını dinleyerek sohbet etme fırsatı buldu.
 
ÇİĞLİ'NİN SIKINTILARINI BİLİYORUZ, ÇÖZECEĞİZ
Yaklaşık üç saat mahallelinin sıkıntılarını dinleyen Yılmaz: “Çiğli insanının derdinden ancak burada doğup büyüyen, kendini Çiğli’li hisseden anlar.Çocukluluğumuz buralarda geçti. Üzülerek gözlemliyorum ki Balatçık’da o günden bu yana olumlu değişmeler yok. Bir ilerleme olmadığı gibi buradaki insanların hayatının git gide zorlaştırıldığını da çok iyi gözlemliyorum. Evka 5 kavşağının oluşturduğu sıkıntıyı, burada insanların pazar alışverişini bile binbir zorlukla yaptığını, Ata Sanayi yolunun kapanmasının ve bir türlü çözüm üretilemeyen çöp sorunun yer açtığı rahatsızlığı da çok iyi biliyorum. Benim bildiklerimi ebetteki Sayın Belediye Başkanı da çok iyi biliyor. Ancak bunlarda çözüm üretmeye yönelik ne yeterlilik, ne de istek var. Bizim vizyonumuz, partimizin vizyonu belli. Ak Belediyeciliğin Türkiye'ye kazandırdıkları da belli. Allah’ın izniyle önümüzdeki yerel seçimlerde İzmir'i ve Çiğli'ye de Ak Belediyecilik ile tanıştırıp tüm sıkıntılara derman olacağız. İşte o zaman bu mahallenin çehresini nasıl değiştirdiğimizi göreceksiniz” şeklinde konuştu.
 
Gençlik Kolları Başkanı Ömer Gürsoy ise; Doğup büyüdüğü topraklarda görev yapmanın heyecanını taşıdığını belirterek: “İstanbul'da başlayan siyasi hayatımı burada sürdürmekten dolayı gurur duyuyorum. Bir Çiğli'li olarak kendi şehrime hizmet etmek en büyük amacımdı. Bunun için yola çıktık ve inanıyorum ki Cenâb-ı Hak yüzümüzü kara çıkartmayacak. İl Yönetimimiz ile birlikte ilçemizle ilgili planlamaları yaptık ve çalışmalara başladık. Çiğli'de Başbakanımızın söylediği gibi milli ve manevi değerlerine bağlı; vatanını, milletini, insanını, seven; müspet ilimlerde hep ileriyi hedefleyen bir gençliğin peşinde olacağız.” şeklinde konuştu.
Adnan Yılmaz ve ekibi toplantıdan sonra mahallede bulunan bir hastayı ziyaret etti ve başka bir mahalleliye de taziye ziyareti gerçekleştirerek mahalleden ayrıldı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv