AK Parti İzmir’de sabah mesaisi

  • 0
  • 1.218
AK Parti İzmir’de sabah mesaisi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

AK Parti İzmir İl Teşkilatı 31 Ocak’ta düzenlenecek İl Kongresi hazırlıklarına sabah saat 07.00’de başlayan İl Yürütme Kurulu toplantısıyla devam etti.

AK Parti İzmir İl Teşkilatı, 5. OIağan İl Kongresini 31 Ocak 2015’te AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla Halkapınar Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti İzmir İl Teşkilatı, her gün düzenli olarak gerçekleştirdiği toplantılarla istişarelerde bulunup kongre hazırlıklarını sürdürüyor. AK Parti İzmir İl Tanıtım ve Medya Başkanı Emrun Sulayıcı çalışmaların, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican önderliğinde titizlikle yürüdüğünü belirtti. Çalışmalara günün erken saatlerinde sabahın bereketiyle başladıklarını belirten Sulayıcı, “Sabahın erken saatlerinde bir araya gelip çalışmalarımız için programımızı yapıyoruz. Aldığımız karar doğrultusunda bundan sonra kongre gününe kadar her sabah saat 07.00’da bir araya gelerek toplantımızı gerçekleştireceğiz. Toplantı sonrasında da 11.00’da sahaya inerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 31 Ocak 2015 Cumartesi günü saat 11.00’da İnşallah Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla Halkapınar Kapalı Spor Salonu’nda İl Kongremizi gerçekleştireceğiz” dedi.

Her ayrıntı gözden geçiriliyor

Kongreye tüm partilileri davet eden AK Parti İzmir İl Tanıtım ve Medya Başkanı Emrun Sulayıcı İzmir’de coşkulu bir il kongresi gerçekleştireceklerine dikkat çekerek, “Partililerimizden çok güzel teveccühler alıyoruz. Bizde davetiyesinden, konuklarımızın oturacağı yere her ayrıntıyı gözden geçiriyoruz. Genel Merkezimizin izin verdiği ölçüde görsel şölenlerde yapmaya hazırlanıyoruz. Kongremizi partimize yakışan şekilde tamamlayacağız” diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv