Akdurak, güven tazeledi

  • 0
  • 602
Akdurak, güven tazeledi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye ile İtalya arasında ticaret köprüsü kuran ve 21 yıldır faaliyet gösteren İzmir İtalyan Ticaret Odası, yapılan genel kurul ile yeni döneme girdi. Üyeleri arasında Bülent Akgerman, Enrico Aliberti, Noel Micaleff, Metin Akdurak, Maurizio Pennetti, Moris Bencuya gibi İzmir ekonomisine yön veren isimlerin yer aldığı İzmir İtalyan Ticaret Odası’nda Rebii Akdurak yeniden başkan seçilirken, başkan yardımcılığı görevini de ESİAD’ın geçmiş dönem başkanı olan Bülent Akgerman yapacak.

Akgerman Başkan Yardımcısı 
İtalya’da olması nedeniyle Rebii Akdurak’ın katılamadığı genel kurul İzmir İtalyan Ticaret Odası merkezind Moris Bencuya’nın divan başkanlığında gerçekleştirildi. Genel kurulda Oda’nın geçmiş dönem hesapları oy birliği ile onaylanarak kabul edildi. Toplantıda Oda’nın 2015 yılında gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikleri ile 2015 yılı bütçesi de oy birliği ile kabul edildi. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu’nun ayrı ayrı ibra edilmesinin ardından yeni dernek organlarının seçimine gidildi. Yapılan seçimlerle geçmiş dönem yönetim kurulu asil üyeleri yeni dönemde de seçilirken,  Rebii Akdurak yeniden Oda Başkanı olarak belirlendi. Akdurak’ın yardımcılığı görevine de Bülent Akgerman getirildi.
Toplantıda ayrıca üyeler, Oda’nın vize verebilmesi için talepte bulunmasını isterken, Ege’deki diğer Ticaret Odaları ile işbirliğine gidilmesi ve Oda tarafından hukuki eğitimler verilmesi konularını da gündeme getirdiler.

 
Yönetim Kurulu  Üyeleri       
1- Rebii Akdurak                 
2- Bülent Akgerman            
3- Noel Micaleff
4- Enrico Aliberti             
5- Işın Yılmaz                       
6- Maurizio Pennetti                
7- Alican İnelli
8- Alessandro Baltazzi
9- Şahika Aşkıner
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çevreci yatırımlarıyla Avrupa yeşil mutabakata uyumu arttırıyor

Milyonlarca kiraz ağacı ihracat rekoru kırmak için 1 hafta önceden meyvelerini verdi

ultani çekirdeksiz kuru üzümünün ihraç fiyatı dolar bazında yüzde 29 arttı

Hem Gemilerini Hem Filosunu Büyütüyor

Tarımsal üretimin stratejik önemi artıyor

Mart ayında hız kesti

Arşiv