Akpınar Sahaya İndi

  • 0
  • 999
Yazı Boyutu:

Spora ve sporcuya verdiği önemi her fırsatta dile getirenKarşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka Masterler Derneğiüyelerinin Pazar antrenmanına konuk oldu. Isınma turlarının ardından takımlabirlikte maç yapan Akpınar “Karşıyaka’yı sporun başkenti haline getireceğiz.Sadece futbolda değil, her branşta başarıyı yakalayacağız” dedi.

 

KAF- KAF SÜPER LİG’E ÇIKACAK
Karşıyakalı eski futbolculardan kurulu takımlarla sahaya çıkan Başkan Akpınar,Karşıyaka Spor Kulübü’nü Süper Lig’e çıkartmak için belediyenin üzerine nedüşüyorsa yapacaklarını söyledi. Akpınar, “Karşıyaka Spor Kulübümüzün SüperLig’de olması için var gücümüzle çalışacağız. 18 amatör kulübümüz sayesindealtyapıyı güçlendireceğiz. Buradan yetişen sporcu kardeşlerimizle birlikteKarşıyakalılık ruhunu müsabakalara yansıtacağız. Belediye olarak elimizdengelen katkıyı sunacağız” diye konuştu.

 

SPOR KENTİ KARŞIYAKA
Karşıyaka’nın sporla iç içe yaşayan bir kent olduğunu dile getiren BaşkanAkpınar “Karşıyaka’da günün her saatinde spor var. Bizim farkımız bu.Karşıyaka’yı spor kenti yapacağız. Futbol dahil tüm branşlarda başarılı birKarşıyaka yaratacağız. Evin annesi dâhil, 7’den 70’e spor yapan bir nesilyetiştirmek istiyoruz. Öncelikle sağlıklı yaşamı hedef alıyoruz, sonrasında dasportif başarıyı yakalayacağız” dedi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv