Akpınar’a anlamlı ziyaret

  • 0
  • 738
Akpınar’a anlamlı ziyaret
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye’deki ‘sol‘ hareketinin en önemliisimlerinden biri sayılan Süleyman Genç, Karşıyaka Belediye Başkanı HüseyinMutlu Akpınar’ı makamında ziyaret ederek başarı diledi. Babası merhum KenanAkpınar'ın "dava arkadaşı" olan, geçmişte CHP milletvekilliği veGençlik Kolları Genel Başkanlığı gibi önemli görevlerde bulunan Genç'inziyaretinden büyük onur duyduğunu kaydeden Hüseyin Mutlu Akpınar,"Süleyman Genç, siyasette iz bırakmış bir siyasetçidir ve ben de onlarıngösterdiği yolda ilerleyeceğim“ dedi.

 

"SİYASET YAŞAM BİÇİMİM"

Makamda gerçekleşen ziyarete SüleymanGenç’in yanı sıra, eski milletvekili Sabri Ergül, İl Genel Meclisi eski BaşkanıSerdar Değirmenci de katıldı. Siyasetin içinde büyüdüğünü ve ‘babadostlarından‘ siyaset adına çok şey öğrendiğini söyleyen Başkan Akpınar“Doğduğum gün birlikte olduğum insanlarla bugün de beraber olmaktan onurduyuyorum. Küçüklüğümde, ülkenin siyasi kaderine etki eden insanları evimizdeağırlardık. Ben o insanları örnek alarak bugüne geldim. Bir Süleyman Genç ismibizim için efsanedir. Bugün belediye başkanıysam, sizin de bundaki payınız çokbüyüktür“ dedi.

 

“İZ BIRAKACAĞIM“

Siyasette iz bırakmak istediğini belirtenBaşkan Akpınar “Siyasette is bırakmak değil, iz bırakmak önemli. Bugünsiyasette iz bırakanlarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Ben desiyasette iz bırakmak istiyorum. Halk için, halktan yana bir yönetim anlayışısergileyeceğim ve her attığım imzada toplumun yararını gözeteceğim“ diyekonuştu.

 

"GURUR DUYUYORUM"

CHP tarihinin önemli isimlerinden biri olaneski milletvekili Süleyman Genç ise, "Benim gerçekten dava arkadaşım,beraber çile çektiğimiz, arkadaşımın oğlunun, Karşıyaka gibi Türkiye'nin enönemli merkezlerinden birinin belediye başkanı olması gurur verici. Kendisininson derece iyi ve halkına faydalı belediye başkanlığı yapacağına yürekteninanıyorum" dedi.

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Yeni döneminin ilk meclisi

Suya indirim sözü için ilk adımı attı

Engelsiz yaşam’ için yol yardım desteği

Menderes’te İlk Meclis

Bornova’nın zenginliğini ortaya çıkaracağız

Ekmek 5 TL

Arşiv