Alaçatı’ya Petekler Park’ı kazandırıyoruz

Hayata geçirdiği fiziki projelerle Çeşme’nin çehresini değiştiren Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Alaçatı’nın göbeğinde, yeni bir yaşam alanını hizmete açmaya hazırlanıyor. Oran, Petekler Parkı şimdiden Çeşmemiz’e hayırlı ve uğurlu olsun dedi.

  • 0
  • 138
Alaçatı’ya Petekler Park’ı kazandırıyoruz
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Göreve geldiği günden bu yana ilçedeki yeşil alanların sayısını arttıran Başkan Oran, içerisinde spor alanları, basketbol sahası, çocuk oyun alanı, kafe ve yemyeşil bir izlenimle, Alaçatı’ya yeni bir vizyon kazandıracak Petekler Park projesine başladıklarının müjdesini verdi.

“Yeşil alanları çoğaltıyoruz”
Toplam 4062 metrekare alanda 1 basketbol, 1 voleybol sahası, 1 çocuk oyun grubu, Fitness Sağlıklı Yaşam Seti, Kafeterya ve Büfesi, peyzaj alanları bulunan Petekler Park’ın kısa sürede tamamlanarak Çeşmeliler’in hizmetine açılacağını belirten Oran, “Betonu değil, yeşili arttırarak, meydanlarımızı, parklarımızı genişletmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın aileleriyle ve sevdikleriyle nefes alabilecekleri bir yaşam alanını daha Çeşmemiz’e kazandırıyoruz. Şimdiden ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

3. Yaş Üniversiteleri Şenliği’ne geri sayım başladı

Flamingo Doğa Parkı’nda yüzde 80’lere gelindi

24 muhtara teşekkür plaketi

Mesaimin son saatine kadar çalışmaya devam

Seferihisar’a 2,5 milyar liralık yatırım

Kadın Danışma ve Sığınma Evi tamamlandı

Arşiv