Ali Sarı’nın yükselişi devam ediyor

2013 yılında hizmete açılan Renaissance İzmir Hotel’de gelirler direktörü olarak göreve başlayan 2017 yılında Genel Müdür olan Ali Sarı’nın yükselişine devam etti ve Marriott Grubu’nun Ankara’daki Oteli Olan Sheraton Ve Lugal Luxury Collection’a Genel Müdür oldu.

  • 0
  • 1.767
Ali Sarı’nın yükselişi devam ediyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

2013 yılında hizmete açılan Renaissance İzmir Hotel’de gelirler direktörü olarak göreve başlayan 2017 yılında Genel Müdür olan Ali Sarı’nın yükselişine devam etti ve Marriott  Grubu’nun Ankara’daki Oteli Olan Sheraton Ve Lugal Luxury Collection’a  Genel Müdür oldu.

New York Üniversitesi Otel Yönetimi  mezunu olan ve turizm sektöründe 21 yıllık tecrübeye sahip olan Ali Sarı, kariyerine Çırağan Palace Kempinski Hotel'de başladı. Sırasıyla Philadelphia Renaissance Hotel, Sheraton Newark Airport Hotel ve W Hotel New York'ta uzun süre görev yapan Sarı,  2010 yılında Türkiye’ye dönerek Marriott International Western Turkey kapsamında Courtyard by Marriott Istanbul Airport Hotel ve Renaissance İzmir Hotel Gelirler Direktörü görevini üstlendi. Courtyard by Marriott İstanbul Airport Odalar Bölümü ve Gelirler Direktörlüğü görevlerindeki başarılarının ardından, otelin genel müdürü olarak hizmet veren Sarı,  Sheraton Ve Lugal Luxury Collection’da göreve başlamak üzere Ankara’ya gitti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv