Aliağa'da sosyal yaşam canlanacak

  • 0
  • 910
Yazı Boyutu:

Aliağa Belediyesi tarafından geçen yıl yapımına başlanan ÇokAmaçlı Sosyal Kompleks Projesi tamamlandı. Komplekste son iş olarak peyzajdüzenlemeleri yapılıyor. Belediyenin, yapı ömrünü tamamlayan Belediye DüğünSalonu yerine inşa ettiği “Çok Amaçlı Sosyal Kompleks” kısa süre içinde hizmetegirerek kentte sosyal yaşamı canlandıracak.   

Aliağa Belediyesi’nin prestij projelerinden olan tesisintemeli geçtiğimiz yıl Kasım ayında atıldı. Kısa sürede tamamlanan tesiste şimdiçevre ve peyzaj çalışmaları yapılıyor. Aliağa Belediye Başkanı Ömer TurgutOğuz, İçinde düğün salonundan sinema salonuna, bowling oyun alanından kafelerekadar birçok yaşam alanını barındıran ve kente canlılık getirecek tesisiAliağa’ya kazandırmanın mutluluğunu yaşıyor.  

ÇEVRE DÜZENLEMELERİ SÜRÜYOR
Bina inşaa çalışmaları tamamlanan tesiste şimdi çevre vepeyzaj düzenleme çalışmaları hummalı bir şekilde sürdürülüyor. Çimlendirme,yaya yolları ve kaldırım düzenlemeleri tamamlandı. Ağaçlandırma çalışmalarıkapsamında çok sayıda limon servisi dikildi. Tesis ana girişinin bulunduğu öntarafın peyzajı tamamlandı. Kompleksin çevresi kısa sürede dikilen güller,ağaçlar ve çimlendirmeyle vatandaşların ilgi odağı oldu. Deniz tarafının peyzajçalışmaları da başladı. Peyzaj çalışmalarının 1 ay içinde bitmesihedefleniyor.  

SİNEMA SALONU VE BOWLİNG ALANI HAZIR

Aliağa Belediyesi tarafından kentin sosyal yaşamınıcanlandırmak amacıyla yapılan Çok Amaçlı Sosyal Kompleks’te 200 kişilik 3boyutlu sinema salonu ve bowling oyun alanının testleri yapılarak işletmeyehazır hale getirildi. Tesiste Elektrik, Su ve Doğalgaz abonelik işlemleri dekısa sürede tamamlanacak 

BAŞKAN OĞUZ: ALİAĞA’YA ÖNEMLİ BİR TESİS KAZANDIRDIK

Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz,“Aliağamızın sosyal yaşamına canlılık katacak, kentimizin prestij olacak birtesisi tamamladık. Çevre düzenlemesi çalışmalarımız da bitmek üzere.Ağaçlandırma, çimlendirme çalışmalarımızla tesisin çevresini güzelleştiriyoruz.Düğün salonundan sinemaya, bowling oyun alanından kafelere kadar herkesin hoşçavakit geçireceği bir yaşam merkezini Aliağa’ya kazandırdık. Tesisimizi Engelliyurttaşlarımızın rahatlıkla kullanacağı şekilde tasarladık ve inşa ettik.Aliağamıza hayırlı olsun” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Aşkına kostüm şampiyonu

Festivalde muhteşem final

Başkan Tugay'dan İzmir Valisi Elban'a ziyaret

Aytaç Sefiloğlu anıldı

Bayraklı’da 23 Nisan coşkusu

Sendromlu kardeşlerin helikopteri için seferber oldu

Arşiv