Aliağa'da çifte coşku

  • 0
  • 1.364
Yazı Boyutu:

23. Aliağa Emek veBarış Şenliği 30 Ağustos Zafer Bayramı, bu akşam çifte coşku ile başlayacak. 30Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu arttırmak amacıyla şenlik açılış törenini iptaleden ve 30 Ağustos Kutlaması kapsamındaki Fener Alayının daha coşkulukutlanmasını planlayan Aliağa Belediyesi tüm hazırlıklarını tamamladı. Akşamise Pop Müziğin kraliçesi Göksel ve Halk Müziğinin genç sesi Seda Bingölkonserlerinde sevenlerine unutulmaz gece yaşatacak. Aliağa Belediye başkanıÖmer Turgut Oğuz, 3 gün sürecek şenlik coşkusuna Aliağa ve İzmir halkını davetetti.

BELEDİYE, COŞKULUZAFER KUTLAMASI İÇİN ŞENLİK PROGRAMINI DEĞİŞTİRDİ
23. Aliağa Emek ve Barış Şenliği, 30 Ağustos Cuma akşamısaat 20.35’de Demokrasi Meydanı’nda “Fener Alayı” ile “Emek ve Barış Yürüyüşü”ile başlayacak. Saat: 20.15’den itibaren meydanda toplanacak vatandaşlar,20.35’den itibaren yürüyüşe geçecek. Demokrasi Meydanı’nda başlayacak Feneralayı ve Halk yürüyüşü, Hükümet Caddesi, Atatürk Caddesi, İstiklal Caddesigüzergâhını takip ederek Demokrasi Meydanı’nda tamamlanacak.

BAŞKAN OĞUZ’DAN FENERALAYI VE HALK YÜRÜYÜŞÜNE DAVET
Tüm Aliağalılar Fener Alayı ve Halk Yürüyüşüne katılmayadavet eden Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, “Cumhuriyetimizi kurup,bugünlere getiren, Başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tümCumhuriyet şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz. Onların aziz hatıralarıönünde saygıyla eğiliyoruz. 30 Ağustos’u, Büyük Zafer’i coşkuyla kutlamak içintüm vatandaşlarımı Türk Bayraklarıyla birlikte 30 Ağustos akşamı saat 20.15’deDemokrasi Meydanı’nda buluşmaya davet ediyorum” dedi.

23. EMEK VE BARIŞŞENLİĞİ COŞKUSU BAŞLIYOR
Aliağa belediyesi tarafından düzenlenen 23. Aliağa Emek veBarış Şenliği 30 Ağustos akşamı 20.35’de Fener Alayı- Emek ve Barış Yürüyüşüylebaşlayacak. Yürüyüş öncesinde saat 19.30’da Zeytinlipark’ta Resim sergilerininaçılışı yapılacak. Hamidiye Kurt, Hüseyin Erdağ Atölyesi, Nalan Oğuz Öztürk veNeriman Egeli’nin yağlıboya resim sergileri başkan Ömer Turgut Oğuz tarafındanziyarete açılacak.

GÖKSEL, ALİAĞACUMHURİYET MEYDANINI COŞTURACAK
Aliağalılar, Şenliğin ilk akşamı iki konserle coşacak. HalkMüziğinin genç sesi Seda Bingöl saat 21.00’de Aliağa Cumhuriyet Meydanı’ndasevenleriyle buluşacak. Saat 22.00’de ise Pop müziğin kraliçesi GökselCumhuriyet Meydanında birbirinden unutulmaz şarkılarını seslendirecek.Konserler, “elma şekeri” lakabıyla tanınan sempatik sunucu Berna Ergin’insunumuyla gerçekleşecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv