Aliağa'da engelsiz yılbaşı

  • 0
  • 732
Yazı Boyutu:

Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, Aliağa’dadüzenlenen yeni yıl kutlaması etkinliğinde engelli vatandaşlarla birliktecoşkulu bir gün geçirdi. Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe tarafındandüzenlenen “Engellilerimizle yeni yıl kutlaması” etkinliğinde vatandaşlarlabuluşan Başkan Ömer Turgut Oğuz ve eşi Emine Oğuz büyük ilgi gördü. Etkinlikboyunca özellikle gençler ve çocukların ilgisi büyük olurken, Başkan Oğuz sıksık oynanan oyunlara katıldı.   

ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI ÖMER TURGUT OĞUZ YALNIZ BIRAKMADI
Bakırçay Restaurantta düzenlenen ve CHP Aliağa İlçe BaşkanıÖzcan Durmaz’ın da bulunduğu etkinliğe, Aliağa Engelliler RehabilitasyonDerneği üyeleri, Aliağa Çaltılıdere Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencilerive Aliağa Belediyesi Özel Eğitim ve rehabilitasyon merkezi öğrencileri ileöğretmenleri ve aileleri katıldı. Düzenlenen yılbaşı eğlencesinde AliağaBelediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, gönüllerince eğlenen engelli bireyleriyalnız bırakmayarak onlara eşlik etti. 

BAŞKAN OĞUZ’DAN YENİ YIL KUTLAMASI
Erken yılbaşı etkinliğinde, katılanların yeni yılınıkutlayan Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, “Bugün burada eğitimkurumlarımızda özel eğitim alan çocuklarla aileleri ve öğretmenleri ilebirlikte olmak, engelli hemşehrilerimizle buluşmak, onların eğlendiğini,yüzlerinin güldüğünü görmek beni çok mutlu etti. 2014 yılında tüm çocuklara,gençlerimize, ailelerine, öğretmenlerine mutluluklar diliyorum. Yeni yılhepimize iyilikler ve güzellikler getirsin” dedi. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv