Aliağa'ya hizmete devam

  • 0
  • 986
Yazı Boyutu:

2 Eylül’de, 2014yerel seçimleri için partisi CHP’den Aliağa Belediye Başkanlığı aday adaylıkbaşvurusu yaparak Aliağa’da siyasi gündemin ilk sıralarına oturan AliağaBelediye başkanı Ömer Turgut Oğuz, adaylığıyla ilgili çarpıcı açıklamalardabulundu.

YENİDEN ÇİZMELERİNİGİYEREK SİYASETİ ISITTI
Yeniden çizmelerini giyerek başkanlığa devam kararı alan Aliağa’nındeneyimli Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, “Aliağa, çok ciddi çalışmagerektiren bir yer. Aliağa’yı yarınlara taşıyacak vizyonumuz, inancımız vehalkımızın bize güveni var. Bunun için yeni dönem için de hizmete devam kararıaldım” dedi.

SORUNLARI BİLİYORUM,ÇÖZECEĞİME İNANDIĞIM İÇİN YOLA ÇIKTIM
Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, görev yaptığı 4,5 yıllıkbaşkanlık döneminde kentin kronik sorunlarını çözerek tüm altyapısınıyenilediklerini ifade ederek, “Çok hızlı gelişen Aliağa’nın sorunlarını,ihtiyaçlarını biliyorum. 4,5 yıldır kente önemli projelerle, altyapıyatırımlarıyla kalıcı hizmetler ürettik. Şimdi Aliağa’yı Çağdaş bir kentnormlarına kavuşturacak hizmetleri gerçekleştireceğiz. Aliağa’nın gelişmepotansiyelini, yeni ihtiyaçlarını ve çağdaş bir kentin beklediği yatırım vehizmetleri biliyorum. Çözebileceğime inandığım için yola çıktım” dedi.

HALKIMIZLA BİRLİKTEÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM
Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, 4,5 yılda Aliağa’da örnekprojelerin, halkçı belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirildiğini ifade ederek,“Hayatım boyunca kimseye kapımı kapatmadım. Başkanlığımda da böyle. Sağolsunlar halkımızın yoğun desteği ve güveni var. Bu güvene layık olmak içinhalkımızla, sivil toplum örgütlerimizle birlikte Çalışmaya devam edeceğiz” diyekonuştu.

Başkan Ömer Turgut Oğuz şöyle konuştu: “Tekrar yola çıkmayakarar verdik. Aliağa’da çok daha faydalı işler yapabileceğimize inandığımıziçin çıktık. Ciddi bir şekilde yola çıktık. İnşallah Allah bizi utandırmayacak,muvaffak olacağımıza inanıyorum. Çok iş yapabileceğimizi düşünüyorum.Aliağa’nın eskisini biliyorum. Aliağa çok hızlı büyüyen bir yer. Yenisini debeş senede öğrendim. Aliağa çok ciddi bir çalışma gerektiren bir yer.Aliağa’nın sorunlarını çözebileceğime inandığım için buradayım. İşin içindeolmadan Aliağa’nın sorunları öğrenilemiyor. Aliağa’nın sorunlarını öğrendik,çözebileceğimize inandık ve onun için yola çıktık.” 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv