Aliberti’den motivasyon yemeği

  • 0
  • 2.140
Aliberti’den motivasyon yemeği
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 
1992 yılında kurulan ve  fotokopi makinaları, faks makinaları, yazıcılar, bilgisayar, geniş format baskı makinaları, kağıt imha makinaları, elektronik yazı tahtaları ve diğer bilişim ürünleri konusunda mühendislik, satış ve satış sonrası servis hizmetlerini veren Enriko Aliberti Büro Araçları Tic. ve San. A.Ş. 2015 yılını Meyhane Endülüs’te düzenlenen yemekle attı.

Yemeğe  Enriko Aliberti  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı,Andrea A. Aliberti, Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Kurt, Yönetim Kurulu Üyesi Suat Özdağ,  Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Fikri Kurt ve Satış Müdürü Hakan Uçar ile çalışanlar katıldı. 

Yönetici ve çalışanlar başarılı geçen 2015’i uğurlarken, yeni hedeflere kilitlenilen 2016’yı müzikle ve eğlenceyle karşıladı. Yönetim Kurulu Üyesi- Genel Müdür Fikri Kurt, Konica Minolta Turkey İş Teknolojileri AŞ.'nin Ege Bölgesi Ana Dağıtıcısı olarak Konica Minolta markasını, kalitesini ve güvencesini müşterilerine sunmaktan büyük onur duyan ekibi 2016’da girerken moral ve motivasyon olarak böyle bir geceyle hazırladıklarını söyledi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Oyuncak Hastanesi açıldı

Karnaval Havasında

Arşiv