Alim Karataş İzmir Doğalgaz’a Genel Müdür Yardımcısı

  • 0
  • 1.338
Alim Karataş İzmir Doğalgaz’a Genel Müdür Yardımcısı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Doğalgaz (İzmir Doğalgaz Dağıtım Ticaret ve Taahhüt A.Ş.), doğalgaz sektörünün tecrübeli isimlerinden Alim Karataş’ı kadrosuna dahil etti. Yatırımlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başlan Karataş, “Sektördeki deneyimlerimi, İzmir Doğalgaz’ın hizmetine sunmaktan büyük mutluluk duyacağım” dedi .

Hacettepe Üniversitesi Zonguldak Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünde lisans eğitimini tamamlayan Karataş, mezuniyetinin ardından çelik konstrüksiyon alanında iş hayatına atıldı. Bu sektördeki 5 yıllık deneyiminin ardından, Çukurova Holding’e geçiş yapan Karataş,  2 yıl süresinde Cat iş makineleri alanında görev yaptı. 1992 yılında İGDAŞ’ta (İstanbul Gaz Dağıtım San. ve Tic. A.Ş.) göreve başlayan Karataş, bakım, iç tesisat ve işletme alanlarında 12 yıl yöneticilik yaptı. Karataş, doğalgaz piyasasının özelleştirilmesinin ardından STFA Holding’e geçiş yaparak, grup şirketi Enerya’da 11 yıl süresince İç Anadolu ve Güneybatı illerinde işletme-bakım ve yatırım alanlarında üst düzey yöneticilik görevlerini başarıyla yerine getirdi.      

10 yıldır doğalgazın dağıtım ve işletmesini başarıyla sürdüren İzmir Doğalgaz kadrosuna katılmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Karataş, “Sektörde edindiğim 25 yıllık iş deneyimlerimi ekip arkadaşlarımla paylaşarak, İzmir doğalgaz’daki iş süreçlerine yeni bir heyecan katacağıma ve çalışma arkadaşlarımla birlikte şirketimizin başarılarına yeni başarılar ekleyeceğimize inanıyorum” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Demir, A takımı ile bir araya geldi

Mine Piriştina son yolculuğuna uğurlandı

Türkiyeli Yazarlar Grubu’ndan Çiğli’ye ödül

Haftaya asfalt çalışmasıyla başladı

Dikili’de yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Arşiv