Altay'da Çifte düğün

Spor Toto 1. Lig’de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Altay’da siyah-beyazlıların rekortmen gol kralı Marco Paixao ve Teknik ekipten Ziya Güler dünya evine girdiler.

  • 0
  • 525
Altay'da Çifte düğün
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Spor Toto 1. Lig’de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Altay’da siyah-beyazlıların rekortmen gol kralı Marco Paixao ve Teknik ekipten Ziya Güler dünya evine girdiler.

Geride bıraktığımız sezon Spor Toto 1. Lig'de Altay formasıyla 29 gol atarak tüm zamanların gol rekorunu ele geçiren Marco Paixao, İspanyol asıllı nişanlısı Melania ile evlendi. Transfer gündeminde ilk sıraya yerleşen Portekizli yıldız, İspanya’nın Altea şehrinde yakın dostlarının katıldığı sade bir düğün ile sonsuz mutluluğa evet dedi.

Siyah-Beyazlıların performans analiz antrenörü Ziya Güler ise nişanlısı Ezel Oruç ile dünya evine girdi. İnciraltı’nda düzenlenen düğün spor dünyasından yoğun katılıma sahne olurken, Altay Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar genç çiftin nikah şahitliğini yaptı.

SİYAH-BEYAZ BABALAR GÜNÜ KUTLAMASI
Altaylılar Babalar Günü’nü ise Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri’nde düzenlenen açık hava partisiyle kutladı. Altay Spor Kulübü ve Türkiye’nin önde gelen bisiklet firmalarından Bisan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe; Altay’ın Edirne, Gaziemir ve Buca Evka-1 futbol okulu öğrencileri ile birlikte velileri ve taraftarlar katıldı. Babalar ve çocuklarının kıyasıya mücadele ettiği yarışmalar, sürpriz ödüller ve lezzetli ikramlarla renklenen etkinliğin Altay için büyük önem taşıdığını söyleyen kulüp Kurumsal İletişim Direktörü Can Erbesler; ‘‘Camiamızda Babalar Günü çok önemli bir gün. Büyük Altay, anne ve babaların evlatlarına tuttukları takımın adını verdikleri özel bir kulüp. Biz de bu geleneği canlı tutan babalarımız başta olmak üzere tüm babalar ve evlatlarına keyifli bir gün yaşatmak istedik. Tüm katılımcılara ve sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz.’’ dedi. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv