Amasyalıların Başkanı Nami Aslanoğlu Oldu!..

Amasyalılar ve Amasya’yı Sevenler Kültür ve Dayanışma Derneğinin 11'nci Olağan Genel Kurulu Karşıyaka'da bulunan dernek binasında tek aday olarak gerçekleştirilen Genel Kurulda Nami Aslanoğlu başkanlığa seçildi.

  • 0
  • 570
Amasyalıların Başkanı Nami Aslanoğlu Oldu!..
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Amasyalılar ve Amasya’yı Sevenler Kültür ve Dayanışma Derneğinin 11'nci Olağan Genel Kurulu Karşıyaka'da bulunan dernek binasında tek aday olarak gerçekleştirilen Genel Kurulda Nami Aslanoğlu başkanlığa seçildi. Aslanoğlu, 'Kapımız ve yüreğimiz herkese açık İzmir'de yaşayan Amasyalıların duyarlı olup derneğimize üye olmaya davet ediyorum.'

KAPIMIZ VE YÜREĞİMİZ HERKESE AÇIK
Amasyalılar ve Amasya'yı Sevenler Kültür ve Dayanışma Derneğinin Başkanlığına seçilen Nami Aslanoğlu şunları söyledi; 'Ülkemiz pandemi nedeniyle en sıkıntılı günlerini geçiriyor. Bizler her türlü sağlık önlemini alarak genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Derneğimizin genel kurulundan sonra yaptığımız toplantıda beni başkanlığa getirerek onurlandıran üyelerimize çok teşekkür ediyorum.

Aslanoğlu sözlerini şöyle sürdürdü, En kısa zamanda İzmir’de görev yapan bürokratlarımızı, iş adamlarımızı, siyaset dünyasındaki dostlarımızı, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan hemşerilerimizi ziyaret ederek derneğimize kazandırmak istiyoruz…

Kapımız ve yüreğimiz herkese açık İzmir’de yaşayan Amasyalıların duyarlı olup derneğimize üye olmaya davet ediyorum… El ele verir, güç birliği yaparsak faaliyetlerimizde fark yaratır, sesimizi daha çok gür çıkarız” dedi.

Başkanlığını Nami Aslanoğlu’nun yapacağı derneğin yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; 
Mahmut Taymaz, Sadık Ayan, Gülay Köse, Hakime Akça, Vedat Karataş, Yetiş Ferahlıoglu görev yapacak…

Denetim Kurulu üyelikleri şu isimlerden oluştu; 

Gülsevim Kılıçaslan, Erdoğan Kiraz, Osman Sağlam 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv