Anneler gününü kutladı

  • 0
  • 1.135
Yazı Boyutu:

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, “Anneler Günü” dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı. Akay mesajında şunları kaydetti:
 
Hiç kuşkusuz dünyada anne sevgisinin yerine konulabilecek başka bir değer yoktur. Hayatımızın her anında yanı başımızda olan, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz; ilk öğretmenimiz, hayat boyu yaşamımızdaki en büyük hazinemizdir.
Hiç yılmadan sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimize ne kadar hizmet edersek edelim gönül borcumuzu ödeyemeyiz.
 
Toplumsal dayanışmanın ve toplumun temelini aile, bir ailenin temelini de anneler oluşturur. Bunun içindir ki annelerin önemini belirtmek için yüce Peygamberimiz, “Cennet annelerin ayağının altındadır” demiştir.
Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır.
Mete Hanları, Alparslanları, Fatih Sultan Mehmetleri, Mustafa Kemal Atatürkleri yetiştiren Türk analarının, Türkiye Cumhuriyeti'nin temel değerlerine, cennet vatanımızın geleceğine sahip çıkacak evlatları yetiştirmesi hiçbir değerle ölçülemez. Bu düşüncelerle, her biri bir sevgi ve şefkat kahramanı olan bütün annelerimizin ‘Anneler Gününü’ kutlar, minnet ve saygılarımla ellerinden öperim.’’

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv