Antakya İl Sınırı sanatçılarla açıldı

  • 0
  • 3.114
Yazı Boyutu:

Bayraklı’nınyeni mekanı Antakla İl Sınırı, Leman Sam, Volkan Konak, Kutsi, Berksan ve YavuzSeçkin’in de katıldığı özel bir tören ile hizmete girdi.

Uzunyıllardır İstanbul’da organizatörlük ve menajerlik yapan İsmail Yoğurtçu ile 25yıldır  Paris’te kasap olarak çalışanAyhan Arslan’ın Bayraklı Adliyesi’nin karşısında hayata geçirdiği Antakya İlSınırı’nın açılışkurdelasını Buca’nın çiçeği burnunda genç belediye başkanıLevent Piriştina ile konuk sanat çılar birlikte kesti.
Ayhan Arslan, Levent Piriştina, İsmail Yoğurtçu
Berksan

Herikisi de Antakyalı olan işletmecilerin memleketlerinin adını verdikleri“Antakya İl Sınırı”nın açılışına İzmirli ünlü menejer Polat Yağcı’nın dabulunduğu  organizatörler, mekanişletmecileri ve organizatörler de yeraldı. Açılışa gelemeyen sanat camiasındanpek çok ünlü isim, çiçek ve telgraf gönderdi.

Polat Yağcı,                      Kutsi,                             Leman Sam,                                          Volkan Konak
Mekanınkapanışına kadar Antakya İl Sınırı’nda oturan ünlüler, gecenin ilerleyensaatlerinde şarkı ve türküleriyle mekanı çınlattı.
Antakya İl Sınırı ismini kendisinin koyduğunu dilegetiren İsmail Yoğurtçu, tamamen hobi amaçlı olarak açtığı Antakya İlSınırı’nda sergi, söyleşi ve imza günleri gibi kültürel ve sanatsaletkinliklerin de yapılacağını söyledi.

Haftanın 7 günü sabah 09.00’dan gece 24.00’a kadar hizmet verecek olan 200 kişikapasiteli,  çift katlı, mutfak ekibinintamamı Antakya’dan özel olarak getirtilen mekanın diğer ortağı Ayhan Arslanise,dokusuna hayran kaldığı için İzmir’e yerleşerek restoranı hayata geçirdiklerinisöyledi. Ayhan Arslan, Antakya’ya özgü tepsi kebabı, kağıt kebabı, harbiyedürüm, humus, cevizli biber dolması ve babagannuç başta olmak üzere çok genişet ve meze çeşitlerini tatmak isteyen müşterilerini beklediklerini ifade etti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Koltuğunu çocuklara devretti

Çocuk başkanı park ve barınak istedi!

Minik başkanlar projelerini açıkladı

Yarımada Kadar Güzel Bayram!

Foça'da 23 Nisan coşkusu

Başkan Tugay Ege Ordusu Komutanı Yeni’yi ziyaret etti

Arşiv