Aqua Yaşam yine çekim merkezi oldu

Karabağlar Belediyesi’nin Uzundere Rekreasyon Alanı'nda bulunan Aqua Yaşam Havuzları ve kafeterya tesisleri, bu yaz aylarında da çekim merkezi oldu.

  • 0
  • 308
Aqua Yaşam yine çekim merkezi oldu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediyesi’nin Uzundere Rekreasyon Alanı'nda bulunan Aqua Yaşam Havuzları ve kafeterya tesisleri, bu yaz aylarında da çekim merkezi oldu. 5 Haziran-12 Eylül tarihleri arasında hizmet veren tesisten yaklaşık 25 bin kişi yararlandı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Aqua Yaşam, salgın devam etmesine rağmen yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Geçen yıl yaklaşık 10 bin vatandaşımızın yararlandığı tesise bu sezon 25 bin kişinin gelmesi bizleri çok mutlu etti. Çünkü bu tablo Aqua Yaşam'a duyulan güveni açıkça ortaya koyuyor. Bu nedenle vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Karabağlar geleceğe hazırlanıyor
Aqua Yaşam'ın bulunduğu alanda, yapımı tamamlanan Nasreddin Hoca Çocuk Bilim ve Kültür Merkezi'yle yakında temeli atılacak Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi'nin de yer aldığını hatırlatan Başkan Selvitopu, “İzmir çevreyolunun yanı başındaki bu bölge bambaşka bir görünüme, işleve kavuşuyor. Gelecek aylarda İzmirlilerin gerek havuzlarımız gerekse diğer tesislerimizden çok daha fazla yararlanacaklarını biliyoruz. Benzer anlayışla ilçemizin farklı yerlerinde yaşama geçirdiğimiz kültür sanat merkezleri, spor alanları, pazaryerleri gibi yatırımlarla Karabağlar geleceğe hazırlanıyor” diye konuştu.

Gün boyu dezenfeksiyon
Aqua Yaşam Havuzları ve kafeteryası, 5 Haziran’dan itibaren koronavirüs önlemleriyle açıldı. Bu kapsamda, sosyal mesafenin korunması amacıyla şezlong ve masalar arasındaki 1.5 metrelik boşluk bırakıldı. Hizmet saatleri öncesi ve sonrası başta olmak üzere gün boyu sürekli dezenfeksiyon yapılırken maske kullanımı zorunlu tutuldu.

Vatandaşlar özellikle bunaltan sıcak havalarda, hafta sonları ve bayram günleri tesise yoğun ilgi gösterdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv