Arkas Trio’dan kış konserleri

Arkas Trio yeni yılda kış konserleriyle içinizi ısıtacak. İlki EÇEV yararına 27 şubatta Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan konser serisinin ikincisi ise AIMA yararına 28 şubatta Ayvalık’ta düzenlenecek. Arkas Trio konserlerde, J. N. Hummel, L. v. Beethoven ve A. Piazzolla’nın eserlerini yorumlayacak.

  • 0
  • 699
Arkas Trio’dan kış konserleri
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Farklı ve tematik projelerin içinde yer almayı ilke edinen Arkas Trio, zaman zaman bu projeleri sosyal  sorumluluk  misyonu ile de birleştirirken geliştirdiği repertuvarı  ile bir araya geliş amacını hiç bir zaman unutmadan klasik müziğe olan ilgiyi artırmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda Keman solist sanatçısı Tuncay Yılmaz, piyano solist sanatçısı Emre Elivar ve Alman çello solisti Gustav Rivinius’tan oluşan Arkas Trio, 2020’nin ilk konserlerinde müzikseverlerle buluşuyor.
27 Şubat Çarşamba günü Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi Büyük Salon’da EÇEV yararına vereceği konserin ardından bir sonraki gün, 28 Şubat Perşembe günü ise Ayvalık Uluslararası Müzik Akademisi’nin (AIMA) konuğu olacak olan Arkas Trio,  iki konser ile müzikseverlere adeta bir kış şöleni yaşatacak.

Arkas Trio her iki konserde de J. N. Hummel - Mi bemol Majör Trio, op. 12, L. v. Beethoven - Do minör Trio, op. 1 No. A. Piazzolla – Tangolar-  Oblivion- Chiquillin de Bachin-  Otoño Porteño izleyiciye sunacağı eserler olacak.
Konserin davetiyelerini bağışla EÇEV’den alabilir, bagis@ecev.org.tr adresinden temin edebilir ya da 0232 425 97 97 numaralı telefondan EÇEV’e ulaşabilirsiniz.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bonfil'den Bangkok Sokak Lezzetleri

Çocuk Senfoni Orkestrası ‘Bahara Merhaba’ dedi

Öğrencilerle iftar

Moncef Genoud rüzgarı esti

Caz Tarihine Bakmak Embryo Live

Unutulmaz konser

Arşiv