Aslan, gazileri yine yalnız bırakmadı

  • 0
  • 662
Yazı Boyutu:

Karşıyaka'da MuharipGaziler Derneği Şubesi, TBMM'nin Mustafa Kemal Paşa'ya Gazilik ve Mareşallikünvanı vermesinin 91. yıldönümü dolayısıyla yürüyüş düzenlendi. Vatandaşlarınalkışları arasında gerçekleşen yürüyüşe Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan dakatıldı.

 

Karşıyaka Vapur İskelesi önünde toplanan Türkiye MuharipGaziler Derneği Karşıyaka Şubesi üyesi gaziler, bando eşliğinde Kaymakamlıkbahçesindeki Atatürk Anıtı'na doğru doğru yürüyüşe geçti. Karşıyaka KaymakamıSadettin Yücel, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, siyasi parti ve siviltoplum kuruluşu temsilcilerinin de katıldığı yürüyüşe Karşıyakalılar büyük ilgigösterdi.

“GAZİ VEŞEHİTLERİMİZE SAHİP ÇIKMAK GÖREVDİR”
Ellerinde Türk bayrakları ve 'Gaziler Günü'nü ifade edendövizlerin bulunduğu bazı vatandaşların da eşlik ettiği yürüyüş Çarşı içindendevam ederek, Bahriye Üçok Bulvarı'ndaki Kaymakamlık binası önünde son buldu.Atatürk Anıtı'nda toplanan gaziler, vatandaşlarla fotoğraf çektirdikten sonradağıldı. Ege-Koop Genel Başkanı Aslan, " Gazilerimiz, şehitlerimiz buülkenin onurudur, namusudur. Onlara sahip çıkmak yanlarında olmak her Türkvatandaşının ve devletin görevidir. Tüm gazilerimizin bu onurlu gününükutluyorum" dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv