ASLAN “Özgener'in katkısı önemli”

Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkanı Mahmut Özgener’i makamında ziyaret etti.

  • 0
  • 307
ASLAN “Özgener'in katkısı önemli”
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkanı Mahmut Özgener’i makamında ziyaret etti. Özgener'e görevinde başarılar dileyen ASLAN İZTO'nun İzmir'in geleceğinin kurulamasında önemli bir paydaş olduğunu dile getirerek "Sayın Özgener'in, başkanlığı sürecinde İzmir'de yapılması hedeflenen kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda, vizyon geliştirilmesinde bize destek olacakları konusunda şüphemiz yok" dedi.

Özgener'in iş yaşamında sahip olduğu bilgi birikimi ve tecrübenin İzmir'in en önemli meslek örgütlerinden biri olan İzmir Ticaret Odasının yönetiminde önemli rol oynayacağını da ifade eden Aslan, İzmir'de 2050 yılına kadar nüfusun 8 milyona ulaşacağını belirterek “Sayın Özgener iş hayatında önemli bilgi ve birikime sahip, İzmir’in tüm sorunlarını bilen ve bu sorunlara çözüm geliştirebilen, ufku açık, dış dünyaya hem iyi bakan hem de dünyayı iyi yorumlayan biridir” diye konuştu. 

"PROJELERİ VAR"
İzmir'in kanayan yarası haline gelen kentsel dönüşüm konusunda fikirlerini Özgener ile paylaşan Aslan, bünyesinde 200 ayrı meslek gurubundan oluşan bir kooperatif örgütlenmesiyle İzmir’in 13 ilçesinde 13 ayrı projeye imza atan Ege-Koop’un, yıllardır kentsel dönüşümün temel felsefesi olan “Hakça paylaşım" temasını savunduğunu söyledi. İzmir'de Ege Koop'un 30 yıllık tecrübesiyle kentsel dönüşüm anlamında ortaya koyduğu projelerin örnek teşkil ettiğine değinen Aslan,  bu projeler için 150 kilometre yol, 160 kilometre su hattı, 150 kilometre kanalizasyon yaptıklarını ve şehrin gelişimi için çalıştıklarını vurguladı. Aslan, "Ziyaretim sırasında İZTO Başkanı Özgener’in İzmir’in potansiyelini harekete geçirmede ve özellikle başta sağlık turizmi olmak üzere sağlıklı kentleşme ve kentsel dönüşüm konularında projesi olan bir işadamı ve yönetici olarak gördüm. Özgener’e bir kez daha başarılar diler ve İzmir’e yapacağı ekonomik ve sosyal alandaki katkılarının önemli olacağına inancımı belirtmek istiyorum” dedi. 
 
“TAKİP EDİYORUM”
Ege Koop'un bugüne kadar yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini dile getiren Özgener ise "Tamamladığı projelerle kooperatif örgütlenmesi olarak İzmir’in planlı gelişmesi konusunda  önemli katkılar veren Hüseyin Aslan ve Ege Koop'u takdirle takip ediyorum. Hepimiz el birliği içinde İzmir'in gelişimi için çalışmalarda bulunacağız. İzmir Ticaret Odası olarak İzmir'in gelişimine katkı sağlayacak her türlü çalışmayı da yakından takip edeceğiz. İzmir bizi kucakladı. Biz de İzmir'i kucaklayacağız. İzmir giderek büyüyor ve 'iyi' kentleşme önemli bir sorun olarak karşımıza çıkıyor. Bu sorunun çözümü için üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv