Asrın'dan "Baba" Klip

  • 0
  • 1.093
Yazı Boyutu:

Pop Rock müziğiningüçlü sesi sanatçı Asrın’ın, Müslüm Gürses'in 45. Sanat Yıldönümü nedeniyle 50sanatçının yer aldığı "Baba Şarkılar" proje kapsamında, İzmir'inTorbalı ilçesinde tarihi ve doğal güzellikler içerisinde, albümde yer alan"Sabah ile" şarkısına klip çekildi.

İzmir'de faaliyet gösteren AF Prodüksiyon'un yönetmeni HakanLafçıoğlu, tüm gün boyunca Ayrancılar suyun başı, Torbalı Kent Müzesi (Cumba),Beyaz Köşk Kafe ve Metropolis Antik Kenti'nde, 25 kişilik bir ekip ile Asrın'ın"Sabah ile" şarkısına klip çekti.

Kısa bir süre zarfında prodüksiyonu biten klibin Kral Tv vePowerturk'e gönderildiği bildirildi. Çok yakın bir zaman içerisinde de TVekranlarında izleyicinin karşısına çıkacağı belirtildi.

Klibin yönetmeni Hakan Lafçıoğlu, "Çekimlere Torbalıhalkı yoğun ilgi, Torbalı Belediyesi büyük destek verdi. Başta Torbalı BelediyeBaşkanı İsmail Uygur olmak üzere, bizlere yardımda bulunan belediye personelineteşekkür ederim" dedi.

Geçtiğimiz aylarda hayatın kaybeden,  arabesk müziğinkralı Müslüm Gürses'in anısına 50 sanatçıdan oluşan "Müslüm Gürses BabaŞarkılar" albümü piyasaya çıktı. Albümde Sezen Aksu, Ajda Pekkan, KenanDoğulu, Funda Arar ve Sibel Can gibi ünlü sanatçılar yer aldı.

Bu 48 parçalık albümün içerisinden 5 tanesine klipçekileceği ifade edilerek, bunlardan bir tanesinin Asrın'ın olduğu ve albümünilk klibininde Asrın'ın "Sabah ile" şarkısına çekildiği kaydedildi.

ASRIN KİMDİR?
ASRIN, 25 Mayıs 1973 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi İletişimFakültesi Radyo TV bölümünü bitirdi. Müzikle lise yıllarında okul grubundabasgitar çalarak tanıştı. 1990 yılında Athena grubunu kurdu ve grupla 5 yılboyunca Türkiye'nin çeşitli illerinde konserler verdi.

1995 yılında Af grubunu kurdu. Şehrazat prodüktörlüğündeKızancıklar adlı albümüyle Türkiye'deki rock soundu temelden değiştiren, rockmüziğini pop ve etnik öğelerle buluşturan bir sounda imza attı. 1996 yılındaçıktıkları 3 ayrı Türkiye turnesinde 105 konser verdiler.  1997 yılında Barış Manço ile birlikte Af 2albümünü yaptılar. Albüm öylesine beğenildi ki o yıl verilen tüm ödülleritopladılar. 1997 yılında Kral TV yılın grubu ödülünü aldılar. 1998 yılındaAsrın solo kariyerine başladı. 1999 yılında ilk solo albümü 'bunu bil' içıkarttı.Aynı yıl Barış Manço'nun vefatından sonra grubu Kurtalan Ekspresinsolistliğini üstlendi.  2001 yılında Kurtalan Ekspresle Barış Mançoyu anmakonserlerine çıktı. 3 yıl süren konserlerin finalini 23 nisan 2002 de AnkaraKızılay meydanında 600 bin kişin önünde yaptılar.2004 yılında ‘Maximum`albümünü çıkardı. Bu albümün akabinde sayısız konser ve bar programı yaptı.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv