Ata Sağlık Hastanesi Seferihisar Mandalina Şenliği’nde

Seferihisar Belediyesi tarafından 17.'si düzenlenen Seferihisar Mandalina Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Özel Ata Sağlık Hastanesi mandalina festivaline katılarak Seferihisar halkının yanında yer aldı.

  • 0
  • 837
Ata Sağlık Hastanesi Seferihisar Mandalina Şenliği’nde
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Seferihisar Belediyesi tarafından 17.'si düzenlenen Seferihisar Mandalina Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Özel Ata Sağlık Hastanesi mandalina festivaline katılarak Seferihisar halkının yanında yer aldı. Kurumsal Gelişim ve Hasta Hizmetleri Direktörü Çiğdem İmre Gül, yerel festivallerin ve şenliklerin hastane  adına önemli olduğunu ve bu platformlarda bulunmaktan memnuniyet duyduklarını  belirtti.

Seferihisar Belediyesi tarafından düzenlenen 17. Seferihisar Mandalina Şenliği, kortej yürüyüşü ile başladı. Belediye bandosu eşliğinde Seferihisar halkı şenliğin yapıldığı alana yürüdü. Bu yılki şenlik, özellikle 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü'ne denk getirildi. Çocuklar, ellerinde çocukların haklarını anlatan dövizler taşıdı. Şenliğin yapıldığı alanda mandalinalı ürünlerin yanı sıra Seferihisar'a özgü diğer ürünlerin de stantlarda satışı yapıldı.

"Ürünü işlemeyi öğrenmek zorundayız"
Şenlik hakkında konuşan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Bu şenliği sadece eğlenelim diye yapmıyoruz. Ona da çok ihtiyacımız var ama asıl mesele mandalinanın makus talihini yenmesine destek olmak. Asıl mesele Seferihisar ile mandalinanın özdeşleştiğinin altını çizmek ve üreticimize bir nebze can suyu olabilmek. Türkiye'de tarım ürününü işlemeyi mutlaka öğrenmek zorundayız” diye konuştu.

Ata Sağlık Hastanesi’de Şenlikte
Özel Ata Sağlık Hastanesi’de şenliğe katılarak Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’e teşekkürlerini makamında ilettiler.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv