Atatürklü 10 bin bayrak

  • 0
  • 1.019
Yazı Boyutu:

Konak Belediyesi, bu gün kutlanan 30Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle esnafa ve vatandaşa Atatürk baskılı TürkBayrağı armağan etti.

Büyük Taarruz’un 91’inci yılında Konak’ta balkonlar,pencereler ve dükkanlar Atatürk baskılı Türk bayraklarıyla donandı. KonakBelediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ın armağanı olarak vatandaşlara ulaştırılanbayraklar 30 Ağustos Zafer Bayramı için yerlerini aldı.

30 Ağustos coşkusunu İzmir’den toplumun bütününeyayılacağını söyleyen ve en güzel mesajı Ata’sının izinde ilerleyen gençliğinvereceğini belirten Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Zafer Bayramı’nıkutlayarak şöyle konuştu:   “İzmir BüyükAta’yı tutkuyla seven, ilkelerinden ödün vermeyen, devrimlerine sahip çıkan birkent. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutlamak İzmir’e yakışır.Başkomutanlık Meydan Muharebesi’ni, sadece vatanı kurtarmak değil toplumu herşeyiyle ayağa kaldırmak, ilerletmek ve geliştirmek için için o derin, zahmetliama bir o kadar da sevgiyle, inançla sürdürülen yolculuğu anlamak, bir kez dahahatırlamak için en güzel günlerden biri 30 Ağustos. 10 Kasım’da Konak’ta 50 binkişiyle Atatürk portresi oluşturarak Ata’sına sahip çıkan İzmirliler, 30Ağustos’ta da bayraklarıyla, Atatürk posterleriyle o coşkuyu İzmir’den tümtopluma yansıtacaklar.”


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Arşiv