Ata'ya konserli anma

  • 0
  • 770
Yazı Boyutu:

Aliağa Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyükönder Mustafa kemal Atatürk’ün vefatının 75.yılında “Ata’yı anma konseri” düzenleyecek.Aliağa Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği korosu tarafından icraedilecek konser, 2 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00’de Aliağa TÜPRAŞ HalkEğitimi Merkezi’nde gerçekleşecek. Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz,Türkiye’nin Cumhuriyet’in kuruluşunun 90.yılını büyük bir coşku ve gururlakutlarken, Atatürk’ü bir kez daha saygı ve minnetle andığını kaydetti.   
 
BELEDİYE TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU’NDAN ATA’NIN SEVDİĞİŞARKILARTurgay Kızıltuğ’un yönetiminde sahne alacak olan AliağaBelediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği korosu, iki bölümden oluşan konserde24 eser seslendirecek.  Amatör seslerden oluşan ve her konserinde salonlarıdoldurarak Aliağalı musiki severlere unutulmaz konserler yaşatan AliağaBelediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nda 36 korist bulunuyor. Koro’nun her yılAtatürk Haftası’nda gerçekleştirdiği “Ata’yı anma konserleri” vatandaşlardanbüyük ilgi görüyor.
 

Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz “Cumhuriyet’imizin 90.Yılını onur ve gururla kutlarken büyük önder Atatürk'ün ne kadar önemli veileriyi gören bir devlet adamı olduğunu daha iyi anlıyoruz. Vefatının 75.Yılında Atamızı, sevdiği şarkılarla anacağız. Bu anlamlı konsere tümyurttaşlarımızı bekliyorum.” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Demir, A takımı ile bir araya geldi

Mine Piriştina son yolculuğuna uğurlandı

Türkiyeli Yazarlar Grubu’ndan Çiğli’ye ödül

Haftaya asfalt çalışmasıyla başladı

Dikili’de yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Arşiv