Avanak Dedektör’ün çekimi başladı

  • 0
  • 821
Avanak Dedektör’ün çekimi başladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Yapımcılığını  Hamit Şahin, yönetmenliğini Metin Güngör’ün üstlendiği Avanak Dedektör filminin çekimlerine Kuşadası’nda başladı.

Ergün Yıldırım Ve Hamit Şahin’in altı ayın üzerinde çalışarak yazdığı komedi-aksiyon filmi “Avanak Dedektör”de Ünlü manken- şarkıcı Tuğba Özay, Muharrem Erdemir, Yiğit Dören, Yavuz Karakaş, Ateş Fatih Uçan, Esra Sönmezer, Deniz Akkkoyun, Coşkun Göğen, Uğurtan Sayıner, Müjde Okyanus gibi çok sayıda oyuncu’nun arasında yer alan isimlerden biri de Ünlü Yazar merhum Aziz Nesin’in anma töreni için Kuşadasında bulunan ve gelen teklif üzerine oynamayı kabul eden Ahmet Nesin. 

Kuşadası ve İstanbul’da gerçekleşecek çekimlerin üç hafta süreceği planlandığını söyleyen yapımcı Hamit Şahin,,geçtiğimiz yıl imza attığı “3-2-1 Kestik” filminden sonra Avanak Dedektör’ü de bir cinayete tanıklık edip İstanbul’dan Kuşadası’na kaçan  üç karakterin yaşam mücadelesini anlatan filmi çekme kararı verdiklerini söyledi. “Avanak Dedektör”ün önümüzdeki sonbahar döneminde sinema salonlarını kırıp geçirmeyi planladığını da müjdeledi.
Oyuncular arasında yer alan Tuğba Özay ise ülke olarak gülmeyi unuttuğumuzu, sonbahar’da gülmeye hazır olunmasını önerdi. 

Filmin yönetmenliğini; Hollywood’da uzun yıllardır görsel efekt uzmanı olarak bilinen, Da Vinci Şifresi, Harry Potter, Lara Croft, Hugo, Yarından Sonra ve Cehennem Melekleri gibi elli filmin üstünde yapımda  Hollyvvood yapımlarında başarı gösteren ve yine Hollywood’ta iki filmin yönetmenliğini üstlenen Metin Güngör, Türkiye'de Fikret Mualla’nın hayatını anlatan “Renklerde Kaybolan Hayat  filminden sonra “Avanak Dedektör”ün ikinci film projesi olduğunu ifade etti. Tatile geldiği Kuşadası’nda yapımcı Hamit Şahn ile tanıştığını ve gelen teklifi geriye çeviremediğini belirtti.
Filmde de rol alacak olan Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın ünlü papağanı Cabbar, Tuğba Özay başta filmin oyuncularının ilgi odağı oldu.  
 
Deniz Akkkoyun
Coşkun Göğen, Esra Sönmezer

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Arşiv